Početna Showbiz “OVO VIŠE NIJE ISTA ŽENA”: IZGLED ANE KORAĆ NAKON POROĐAJA POKRENUO LAVINU...

“OVO VIŠE NIJE ISTA ŽENA”: IZGLED ANE KORAĆ NAKON POROĐAJA POKRENUO LAVINU KOMENTARA, VELIKU PROMJENU ODMAH SVI UOČILI! (FOTO)

Nakon medijske ilegale koja je kao logičan sled nastupila nakon njene trudnoće, a zatim i porođaja, javnost je željno priželjkivala kada će se lepa starleta pojaviti, prozboriti koju reč o svojim daljim planovima kao i privatnom životu, a ni izgled Ane Korać nije tema koja se u javnosti zaobilazi.

Zahvaljujući društvenim mrežama na kojima je ponovo aktivna imali smo prilike da je konačno vidimo, a izgled Ane Korać nakon porođaja pokrenuo je lavinu komentara.

Naime, starleta je svojom pojavom i savršenom linijom ostavila pratioce bez daha, a mnogi su primetili i da je Ana skroz promenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema provokativnih stajlinga.

Ona je sada pozirala u farmerkama i širokom džeperu, koji je bio zatvoren do grla.

“Ovo više nije ista žena”, “Šta joj bi, pa se zakopčala do grla”, “Otkako si poslala majka još si lepša” “Divno izgledaš Anči”, “Da li se ova žena uopšte porodila” – bili su neki od komentara.

Podsećanja radi, nakon što je saznala da je u drugom stanju Ana Korać donela je odluku da se povuče iz javnosti i trudničke dane provede u miru okružena porodicom i prijateljima. Nekoliko meseci kasnije Ana je obradovala fanove objavom na kojoj je u prvom planu bio njen trudniči stomak. Nije mnogo prošlo, a starleta je na svet donela zdravog dečaka čije ime nije želela da otkriva.

POVEZAN VIDEO:

PULSONLINE.RS