Početna Rijaliti OVO JE ZVEZDAN IZ ZATVORA! NAKON ŠTO JE PROKOCKAO 26.000 EVRA, UŠAO...

OVO JE ZVEZDAN IZ ZATVORA! NAKON ŠTO JE PROKOCKAO 26.000 EVRA, UŠAO U RIJALITI DA SE OPERE – SADA MU NEMA NAZAD

Zvezdan Slavnić trenutno je u centru svega kada je u pitanju sezona Zadruge 6″, on je da podeli čitavu javnost nakon javne preljube koju je učinio sa zadrugarkom Anđelom Đuričić, zabivši “nož u leđa” svojoj vanbračnoj supruzi Ani Ćurčić.

Iako je nakon odsluženja kazne zatvora, odlučio da uđe u rijaliti kako bi sebe pokazao u pozitivnom svetlu, izgleda da u toj misiji nije baš uspeo. Od tada u javnost gotovo svakodnevnodoleću jezivi detalji njegove prošlosti.

Sin proslavljenog košarkaša Moke Slavnića, nije krio da je strastveni kockar, a sada se saznalo da je Zvezdan navodno za samo jedno veče prokockao čak 26.000 evra!

– Zvezdan je jako poročan čovek koji je prethodnih godina prokockao mnogo novca i u kazinima je ostavio svu imovinu. Nakon izlaska iz zatvora, on se kontrolisao, bio je svestan da nema stalan izvor prihoda i uglavnom je igrao aparate u koje je ubacivao manje sume novca. Tako je bilo sve dok nije potpisao ugovor za “Zadrugu 6” i dobio deo honorara unapred – otkrio nam je na početku razgovora izvor dobro upućen u Slavnićev život.

– On je unapred dobio 30.000 evra, a čim se novac našao u njegovim rukama on je odlučio da poseti kazino. Odmah je počeo da igra na velike uloge, a kada je video da gubi novac, umesto da ustane od stola, sve više je povećavao ulog. Svi su mu govorili da odustane, da sačuva pare, ali on nikoga nije slušao. Ponavljao je kako je “ovo njegova ruka” i kako će da vrati sav novac koji je izgubio. Međutim, došlo je do toga da ostane bez dinara – prepričavao je sagovornik Kurira.

  pulsonline.rs