Početna Showbiz “Najljepša djevojčica na svijetu” sada ima 21 godinu: Zasjenila je sve kada...

“Najljepša djevojčica na svijetu” sada ima 21 godinu: Zasjenila je sve kada se pojavila

Dvadesetjednogodišnja manekenka iz Francuske Tilan Blondo započela je karijeru kada je bila djevojčica, a tada je i dobila epitet “najljepše djevojčice na svijetu”.

Tilan je započela karijeru sa svega četiri godine kada se prvi put pojavila na reviji Žana- Pola Gotjea.

Tilan je izrasla u pravu ljepoticu, a ove nedjelje pojavila se na reviji modne marke “Miu Miu” koja se održala u okviru Nedjelje mode u Parizu.

Lijepa Francuskinja se odlučila za crnu trendi kombinaciju koja se sastojala od klasičnog crnog džempera-bluzice, mini-suknjice sa prednja dva masivna džepa, a preko ramena ogrnula je kaput.

Vitke noge istakla je crnim mokasinama sa debelim đonom na koje je nosila crne soknice, a u ruci je nosila minijaturnu torbicu.

Nekoliko redova upletenih ribljih kosti ukrasile su njenu frizuru i savršeno se uklopile uz trendi stajling.

Tilan je karijeru započela sa samo četiri godine, kad se prvi put pojavila na revij Žana-Pola Gotjea, a sa 10 godina krasila je naslovnicu magazina “Vog”.

Francuska manekenka je dvije godine zaredom proglašavana ženom s najljepšim licem na svijetu od strane kultne zajednice kritičara “TC Candler”.

Kad se plavooka ljepotica pojavila u svijetu mode kao četvorogodišnjakina svi su bili saglasni da je nova zvijezda rođena i nema osobe koja joj nije predviđala blistavu karijeru.

U rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Brdo koja se sa 15 godina pojavila u magazinu “El”.

Izvor: Ona.rs