Početna Showbiz JK živi u vili od 2,5 miliona eura: Ima 10 kupatila, garderober,...

JK živi u vili od 2,5 miliona eura: Ima 10 kupatila, garderober, saunu, a sad pokazala dio kuće i svi zanijemili zbog ovog detalja!

Jelena Karleuša živi u raskošnoj vili na Dedinju, koju je renovirala po svom ukusu, te sada izgleda poput domova holivudskih zvijezda. Vila je ranije pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, od koga su je kupili 2018. godine i tada su iskeširali 2,5 miliona eura.

– Kuća je ogromna i svako ima svoj sprat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza je specijalno projektovan garderober od 250 kvadrata, koji posjeduje i saunu, kupatilo, dio za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam dio koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije.

– Prostor ima adekvatno svjetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe… Da bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organizovan garderober ove veličine i kapaciteta, reći ću da jedna žena radi samo kao garderoberka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Ona mora da zna način na koji se šta kači, gdje i sa čim, mora da razlikuje brendove, sezone i vintidž stvari od posebne vrijednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a pošto sve to sakupljam skoro trideset godina, jasno je da je riječ o ozbiljnoj kolekciji koja mi znači”, rekla je jednom prilikom pjevačica.

JK ne tako često objavljuje detalje iz kuće, ali nedavno je pokazala jedan detalj iz dnevne sobe i svima je odmah za oko zapao klavir na kojem je stajala fotografija njene pokojne majke Divne.

ekskluziva.ba