Početna Rijaliti VRAG JE ODNIO ŠALU: NAKON ZVEZDANOVOG MALTRETIRANJA HITNO REAGOVALA ANINA KUMA I...

VRAG JE ODNIO ŠALU: NAKON ZVEZDANOVOG MALTRETIRANJA HITNO REAGOVALA ANINA KUMA I PRIZNALA SVE O ULASKU ACE BULIĆA I ŠTA ĆE POLICIJA PODUZETI

Nakon što je Zvezdan Slavnić, bivši robijaš osuđivan za ubistvo, u više navrata noćas maltretirao bivšu nevjenčanu suprugu Anu Čurčić, reagovala je njena kuma Milena Kačavenda i to svojim uživo javljanjem na Instagramu.

Ispod pogledajte šta je rekla o Pinku i ovom nasilju koje je emitovano, a povodom čega nije ništa poduzeto, kao i ulasku Ace Bulića i nje u Zadrugu. Ovog puta spomenula je njihove ugovore. Ispod pogledajte šta se sprema armiji ljudi koji ne žele da više gledaju nasilje na TV-u:

Podsjetimo, ove sezone produkcija Pinka je rešila da ode korak dalje, pa su nadmašili sebe i u već problematičan scenario i aktere programa, kao novog učesnika „Zadruge 6“ ubacili bivšeg robijaša osuđivanog za ubistvo.

Njegovo ponašanje u početku je bilo prihvatljivo, ali nakon što je ušla njegova bivša supruga koju je javno prevario, nadmašuje sve granice i pokazuje da je istina o dugogodišnjem zlostavljanju supruge.