Početna Vijesti OVO JE MLADIĆ (28) IZ LEBANA KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ESKOBARA:...

OVO JE MLADIĆ (28) IZ LEBANA KOJI JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO ESKOBARA: Na društvenim mrežama hvalio se tetovažama i mišićima (FOTO)

Pripadnici UKP za manje od 48 sati locirali su i uhapsili osumnjičene za ubistvo Ranka Radoševića u Rušnju.

U štek stanu na Novom Beogradu uhapšeni su S.Z. (28) iz Lebana i L.V. (26) iz Kraljeva. Uhapšena je i maloletnica čija uloga u mafijaškoj likvidaciji još nije poznata.

Navodno je pronađeno i oružje kojim je počinjeno ubistvo.

Dvojica osumnjičenih iz štek stana izvedeni su sa lisicama na rukama. Obojica su bila obučena u sportsku garderobu, a na ekskluzivnom snimku do koga je došao Kurir može se videti da jedan od njih primetno šepa, a drugi je izveden u roze papučama.

Kurir je došao i do fotografija S.Z. (28) iz Lebana. Na njegovom profilu na društvenim mrežama može se videti da je istetoviran i da je često objavljivao slike sa treninga.

Ranko Radošević je ubijen u četvrtak dok je u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju u koji je navraćao gotovo svakog dana ispijao kafu. Kamere su snimile dvojicu napadača obučenih u crno sa kapuljačama i hirurškim maskama kako ulaze u lokal u kom je u tom trenutku bilo najmanje 20 očevidaca.

Ispalili su nekoliko hitaca nakon čega je jedan od njih prišao i overio ga iz blizine u glavu.

Ubijeni Radošević, koji je poznat i kao Eskobar, navodno je slovio za vođu nikšićkog klana koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom.

Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Veljka Belivuka kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

(Kurir.rs)