Početna Rijaliti Osladilo joj se: Evo na koliko je povećan honorar Anđele Đuričić otkako...

Osladilo joj se: Evo na koliko je povećan honorar Anđele Đuričić otkako je uplovila u vezu sa Zvezdanom

Rijaliti šou Zadruga ove godine ima novi ljubavni trougao, koji čini se ima šanse da premaši uspjeh prva sezone kada su u fokuse priče bili Sloba Radanović, Kija Kockar i Luna Đogani.

Ove godine sve se svelo na Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić i Anđelu Đuričić, a kako su njih troje postale velike zvijezde, porasli su im i honorari.

Naime, Ana je u rijaliti ušla prije mjesec dana i od tada gledanost Zadruge je rekordna, a Ćurčićeva je u ovaj projekat ušla za honorar od 200.000 eura, prenosi portal Srbija Danas.

Anđela je u rijaliti ušla kao zvijezda bivše sezone, ali tokom njenog učešća desio se neočekivani obrt, te je njen honorar povećan za 500 eura, a priča se da njen honorar iznosi 50.000 eura, koliko dobija i pobjednik rijalitija.

Ipak, kako je imala nekoliko nervnih slomova i lomila imanje, njen honorar se znatno smanjio, odnosno kako je i sama navela ostaje bez ičega:

– Prije tri jutra sam izašla, izaći ću opet, mene ne može niko da spriječi. Sad se ne vraćam, sad je kraj. Da dođe jul i da ja nemam svoje honorare zbog nekog trećeg, a ništa nisam uradila, mogu da se zakunem. Neću da plaćam kazne za nešto što nisam uradila. Neću da dozvolim nepravdu, a ja sam od onih koji najviše poštuju ovu kuću – urlala je Anđela jednom prilikom.

Slične sudbine je i Zvezdan Slavnić, koji ostaje bez honorara nakon rijalitija.

– Što da ne radim? Ionako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ub.ca, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g..no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi – rekao je u lajvu Slavnić.

  Izvor: Ekskluziv.rs