Početna Showbiz Nisu u dobrim odnosima: Majka Željka Joksimovića otkrila zbog čega ne priča...

Nisu u dobrim odnosima: Majka Željka Joksimovića otkrila zbog čega ne priča sa Jovanom

Vesna Joksimović, majka Željka Joksimovića, podgrijala je glasine o odnosu njenog sina i njegove sadašnje supruge Jovane Joksimović, poručujući na Instagramu da je važno pružiti ruku i ljudima koji nas vole i onima koje se ne podnose.

Poruka je bila jasna – da se treba truditi da se održi mir i da se pokaže dobra volja, bez obzira na to koliko je situacija napeta.

Vesna prati bivšu snajku, ali profil sadašnje snajke Jovane ne prati, što dodatno ukazuje na to da između njih postoji određena napetost.

Željko i Jovana su sklopili brak 2012. godine, a dvije godine kasnije vjenčali su se u Beogradu, što je bio krunski trenutak njihove ljubavi. Par ima tri nasljednika – Kosta, Anu i Srnu. Prije nego što se oženio Jovanom, Željko je bio već oženjen svojom mladalačkom ljubavlju iz Valjeva, Vesnom, sa kojom ima kćerku Minu, koja danas ima 28 godina.

Iako je Jovanina veza sa njegovom majkom, koja se takođe zove Vesna, dovođena u pitanje, Željkova prva supruga, i dalje je u odličnim odnosima sa njegovim roditeljima. Vesna Joksimović je istakla da je bila bliska sa Jovanom dok nije javno izgovorila da želi da ima unučiće. Majka Željka Joksimovića je izjavila da se nakon toga između nje i Jovane pojavila distanca, zbog čega je iznijeta laž u novinama da je Jovana trudna. Čini se da Jovana nije mogla da pređe preko Vesninih izjava i da je to izazvalo hladniji odnos između njih.

 

Izvor: Ekskluziv.rs