Početna Rijaliti “MAJA MARINKOVIĆ JOJ NIJE RAVNA U SPOLJNOM SVIJETU” Zvezdanov prijatelj iznio salvu...

“MAJA MARINKOVIĆ JOJ NIJE RAVNA U SPOLJNOM SVIJETU” Zvezdanov prijatelj iznio salvu optužbi na Anin račun, otkrio nepoznate detalje

Turbulentan odnos bivših supružnika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić ne prestaje da šokira javnost, a sada je njegov drug izneo nove detalje o Ani koji su do sada bili manje poznati širokom auditorijumu.

Prema pisanju medija, Zvezdanov drug želeo je da ostane anoniman i otkrio kako je izgledao Slavnićev i Anin odnos dok su bili u bračnoj zajednici.

– Ana je ušla u ulogu naivne žrtve i odlično joj stoji, utopila se dobro u sve ono što je zamislila u svojoj glavi. Mislim da nije svesna toga da se odaje na sitnicama kojih ima sve više i koje su mnogi počeli da primećuju. Videli ste i sami sinoć kako je pokušavala da ga isprovocira na sve načine. To je Ana, ona to voli i to je sastavni deo njene ličnosti. Takva je u bila tokom cele veze sa Zvezdanom, gajila je taj neki toksičan odnos prema njemu i u tome je uživala. Ma Maja Marinković joj ravna nije bila u spoljnom svetu – rekao je Zvezdanov prijatelj i dodao:

– Što ne kaže da je i ona isto tako imala problem sa tom kockom o čemu toliko priča? Išla je sa Zvezdanom i kockala, o tome ne sme da priča, a nije čista u celoj priči nimalo. Polako, izaći će tek sve na videlo – otkriva Slavnićev prijatelj.

POVEZAN VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs