Početna Rijaliti ‘TO VEČE ME JE MALTRETIRAO TRI SATA!’ Zvezdan isponižavao Anu i progovorio...

‘TO VEČE ME JE MALTRETIRAO TRI SATA!’ Zvezdan isponižavao Anu i progovorio o brojnim preljubama, ona objelodanila nove traumatične detalje – nastao haos! (VIDEO)

Rasulo!

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Ani Ćurčić kako bi komentarisala odnos Anđele Đurčić i Zvezdana Slavnića, nakon klipa koji je imala priliku da pogleda

Anđela sve probleme koje ima sa Zvezdanom istesa na mene. Ona je sve na mene istresla i kad hoću da se suprodstavim i to je loše. Maju prosto ne sme da napadne i gubi samopouzdanje i to je mehur od sapunice i pritom joj ja nisam pretnja. Zvezdan je rekao da mene ne voli i da je sa mnom završio, a tu ću da stavim tačku jer mislim nešto drugo. Ti si se umešala u moj život i moj život se srušio. Nenormalno je da dečko ovo dozvoli, rekao si da si obavešten šta je sve rekao za mene i to je oličlenje tebe kao velikog Beogradksog mangupa – govorila je Ana.

Ti si vređala i mene i nju – dodao je Zvezdan.

Mene ste vređali na pravdi Boga. Sad na reklama je prolazila pored nas i pevala pesmu, a mi je ne vidimo i ne primećujemo – govorila je Đuričićeva.

Ja najbolje znam tvoj osmeh i tvoju sprdnju sa Majom i šta bi ti sa Majom – rekla je Ana.

Da ga tako dobro zna ne bi ga pustila u rijaliti – ubacio se Janjuš.

On je meni juče prvi put priznao da je švaler – otkrila je Ana.

Sad k*njaš, znaš sve i svaku moju akciju. Ja sad slušam budalaštin. Ako tebe boli reci da te boli, nemoj mene da boli. Ti znaš ceo život da sam ja tkaav – pričao je Slavnić.

Da li misliš da bih bila sa tobom da sam znala da si ti takav? Koliko puta si me prevario za 13 godina? – pitala je Ana.

Mnogo. ja sam švaler, a ti nisi k*rva i zato sam bio sa tobom. Mnogo znači više od ta tri – odgovorio je on.

Kad sam kod tebe kući u telefonu od tvoje mame našao poruku od devojek koja se zove Marija i kad si rekao da nećeš da ideš, šta se to veče desilo? To veče se desilo da sam uzela telefon i pitala te za to jako lepo, a ti si mi ispričao da niso ptišao i napravio problem
kako me nije sramota da uzimam telefon. Onda si me tri sata maltretirao – pričala je Ana.

Vidiš koje je to govedo, juče priča, a sad ovo radi. Pitala si šta radi Beogradeski magup, ja sam te prevario 50 puta, a da nisi ni osetila. Dva puta, ne bi ni primetila da nisi inspektor kakav jeste – dodao je Zvezdan.

Zvezdan me je maltretirao tri sata, ne moram da opisujem kako je bilo. Bila sam sklupčana kod njegove mama, a on je rekao da ide kod svoje drugarice da bismo ostali sami. Ja sam uspela da kontaktiram drugarice i njegova mama i ja smo uspele da napustimo stan i to veče sam uspela da se izvučem. Ana je ispala kriva jer je uopšte pitala za to – dodala je Ana.

pink.rs