Početna Rijaliti TUGA DO NEBA! Tragično nastradali pjevač iz Zvezda Granda pred smrt planirao...

TUGA DO NEBA! Tragično nastradali pjevač iz Zvezda Granda pred smrt planirao ženidbu!

Nemanja Vuković (22), koji je tragično nastradao u ponedeljak na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje, planirao je da se oženi devojkom s kojom je godinama u vezi, priča izvor Kurira.

Nažalost, saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio život kada je na njega naleteo autobus dok je iz nepoznatog razloga pretrčavao s jedne strane druma na drugu prekinula je to. Njih dvoje su živeli zajedno u njegovom stanu i maštali o velikoj porodici.

Prema rečima bliskih prijatelja, u pitanju je bila velika ljubav:

– Bili su nerazdvojni. Živeli su zajedno kod njega. Želeo je da je zaprosi i naravno da to proslavi sa svojim prijateljima i kolegama. Nažalost, sve je nestalo kad je izgubio život. Roditelji obe porodice su očajni. Ne mogu da vam opišem tu tugu koju osećaju. Umesto svadbe spremaju sinu sahranu. Nemanja ima i dva brata, koja su neutešna. O devojci da vam i ne pričam. Ne prestaje da plače. Lekari joj daju sedative i ne znam kako će izdržati sahranu. Bili su nerazdvojni. Često su dolazili kod Nemanje i njegove devojke u Beograd iz Foče, ali i oni kod njih u Bosnu i Hercegovinu. Tuga je velika u porodici. Rodbina, komšije okupljaju se u Nemanjinoj rodnoj kući. Teško se nose s velikim i nenadoknadivim gubitkom – priča naš izvor, koji iz poštovanje prema porodici ne želi javno da se eksponira.

Prema njegovim rečima, roditelji i devojka nastradale zvezde nemaju snage saučešće da primaju. Neposredno pre jezive nesreće Nemanja se automobilom kretao iz smera Beograda ka Šidu, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je izašao iz vozila i kao pešak prelazio trake auto-puta namenjene za suprotni smer, iz Šida ka Beogradu. To ga je koštalo života jer je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo nakon što ga je autobus udario. Smrt je konstatovao lekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo stigao na mestu nesreće. Sahrana je u četvrtak na groblju u njegovoj rodnoj Foči.

kurir.rs