Početna Showbiz OPERISANA VESNA ZMIJANAC! Evo u kakvom je sada stanju folk diva, ugrađen...

OPERISANA VESNA ZMIJANAC! Evo u kakvom je sada stanju folk diva, ugrađen joj bajpas, a ovo su najnoviji detalji

Folk pevačica Vesna Zmijanac je operisana u Kliničkom centru Srbije i sve je proteklo u najboljem redu, pa joj sledi oporavak, a za nekoliko dana je i planirano da napusti odeljenje kardiologije.

Pevačica je shvatila da je stanje alarmantno i da više ne sme da se igra sa zdravljem, pa je odlučila da posluša lekare koji su je podvrgli ugradnji bajpasa.

– Vesna je i ranije imala problem sa pritiskom, odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć lekara. Oni su je posavetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je prisatala. Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih lekara – kaže izvor.

Vesnu očekuje oporavak, pa će morati da se pridržava saveta lekara.

– Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”- dodaje izvor.

Inače, Vesna nikad nije krila da se dugo bori sa štitastom žlezdom.

– Uradila sam hormone štitne žlezde. Međutim, ona počne da pravi problem sa promenom vremena – kazala je Vesna Zmijanac jednom prilikom.

Ona je tada istakla sa kakvim se promenama suočila.

– Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks. Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola – dodala je tada za “Naše novine”, pa istakla:

– Redovno posećujem lekara i kontrolišem rad štitnjače. Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom.

Vesna je otkazala sve nastupe koje je imala zakazane i pomerila za nove datume kada se oporavi.

Ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, se ne odvaja od majke. Ona je sve vreme tokom boravka u bolnici bila uz majku, a operaciju čekala u holu bolnice.

– Baš je bila nervozna kako će proteći operacija. Sve vreme je molila boga da operacija portekne u najboljem redu i da doktori kažu da je Vesni dobro. Njih dve su baš vezane. Dok je ona brinula o mami, Relja je čuvao ćerke. Dobro su se organizovali da niko ne trpi – kaže izvor.

Kada je budu otpustili iz bolnice, Vesna planira da oporavak nastavi na Bukulji. Prijaće joj kako je ranije rekla prijateljima svež vazduh i zdrava hrana.

– Vesna voli Bukulju, tamo je njen mir. Prija joj da je dalje od gradske vreve i tamo će provesti nekoliko nedelja dok se ne oporavi. Ćerka i unuke će je obilaziti – kaže izvor.

Kurir.rs/Blic