Početna Rijaliti NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU VESNE ZMIJANAC: Pjevačica spremna za narednu operaciju,...

NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU VESNE ZMIJANAC: Pjevačica spremna za narednu operaciju, ljekari donijeli hitnu odluku

Pevačica Vesna Zmijanac trebalo bi navodno da bude operisana danas, a kako se navodi, zakazana joj je operacija na otvorenom srcu u družavnoj klinici.

Izvor blizak Zmijančevoj navodi detalje koji su doveli do ove odluke lekara koji se poslednjih desetak dana brinu o njenom zdravstvenom stanju.

– Vesni su lekari krajem prošle nedelje pokušali da urade kraću i bezazleniju intervenciju, ali ona nije urodila željenim rezultatom. Ona je od tada bila na kućnom oporavku, da bi tokom ove nedelje ponovo bila primljena na kliniku gde su je pripremali za današnji zahvat tokom kog treba da joj se ugradi bajpas – rekao je izvor.

Zdravstveno stanje ikone folka i jedne od najpopularnijih pevačica regiona Vesne Zmijanac, zbog kojeg je bila primorana da otkaže sve nastupe u narednom periodu, zabrinulo je naciju, ali izvor blizak pevačici ipak naglašava da je ona u sigurnim rukama i da nema preteranog razloga za brigu.

– Vesna je pod konstantnim nazorom lekara i stručnjaka iz oblasti kardiohirurgije. Ipak, zbog pridruženih bolesti sa štitnom žlezdom koju leči već 15 godina, a koju nije želela da operiše, visokog pritiska, aritmija koje su je morile u prethodnom periodu, kao i zbog skupljanja tečnosti u organizmu i oticanja, tim stručnjaka joj je zakazao operaciju tek kada je uvideo da je ona spremna za takav zahvat. Vesna je dobrog zdravstvenog stanja, kako fizički tako i psihički. Pritisak koji je bio izuzetno visok i dostizao vrednosti 250/180 u prethodnim danima je stabilizovan jer je ona slušala savete lekara. Mirovala je i odmarala se, nije se izlagala naporima, a bila je i na posebnoj dijetalnoj i zdravoj ishrani – kaže izvor, i dodaje:

– Vesna zna da je u sigurnim rukama, posebno što ima veliko poverenje u stručnjake iz državnih zdravstvenih institucija. Iako je svesna da će oporavak biti postepen i da će zahtevali drastične promene u životnom stilu, kao i manje nastupa i koncerata, ona je spremna da se nakon operacije posveti sebi i postoperativnom periodu. Najveću podršku joj pruža ćerka Nikolija, a Vesna je jaka zbog nje i unuka, koje obožava i sa kojima je u svakodnevnoj komunikaciji.

Kurir.rs/Alo