Početna Showbiz Misterija smrti Zvezde Granda: Niko ne zna zašto je Nemanja usred noći...

Misterija smrti Zvezde Granda: Niko ne zna zašto je Nemanja usred noći išao u Dobanovce, svi žele da saznaju istinu!

Smrt pjevača Nemanje Vukovića i dalje je velika misterija.

Zvezda Granda tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak veče kod Dobanovačke petlje. Nikome nije jasno zašto je tu noć išao baš u tom pravcu kada je trebao da bude kod kuće u Beogradu.

Na njega je naletio autobus i usmrtio ga na licu mjesta.

Naime, kako je izvor blizak istrazi otkrio, Nemanja je tragično nastradao nakon što je poslije nesreće koju je doživio pokušao da pretrči auto-put.

– I dalje nije poznato zbog čega je išao u pravcu Dobanovaca, a još manje zašto je pretrčavao auto-put. On je tokom vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični dijelovi automobila odlijeću po putu, pa ubrzo dolazi do sudara dva automobila koja nemaju veze sa Nemanjinim vozilom. On je izašao iz vozila, a preko puta u drugoj traci je bio policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne provjeri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka ranije – priča sagovornik.

Druga dvojica vozača su saslušana u stanici, i protiv jednog od njih koji je državljanin Ukrajine, biće podnijeta krivična prijava. Nadležno tužilaštvo je obaviješteno o strašnoj nesreći, nakon čega je naređena obdukcija tijela i sva ostala dodatna vještačenja koja će pomoći u istrazi. O slučaju pogibije mladog pjevača obaviješteno je nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju, ali i sva dodatna vještačenja.

ekskluziva.ba