Početna Showbiz Dara Bubamara živi u paralelnom univerzumu i imamo dokaz: Ubjeđuje nas da...

Dara Bubamara živi u paralelnom univerzumu i imamo dokaz: Ubjeđuje nas da je ovo ista osoba, a obradila sliku iz emisije kao da je Avatar

Dara Bubamara gostovala je kod Ognjena Amidžića gdje je progovorila o emotivnom statusu, fotošopiranim slikama, ali i izvrijeđala koleginice sa estrade.

Dara Bubamara nerijetko se nađe na meti žestokih osuda na društvenim mrežama zbog svog izgleda. Na slikama na Instagramu pjevačica izgleda bolje nego ikad – lice joj je mlado i zategnuto, nikad nije bila mršavija, zbog čega joj u komentarima pišu da pretjeruje sa obradom fotografija u Fotošopu.

U emisiji kod Ognjena Amidžića tvrdi da to nije istina već da je „ekstremno fotogenična“.

Ona je potom objavila fotošopiranu sliku iz emisije na Instagramu, a zatim je emitovana i emisija – i te dvije stvari nemaju veze jedna s drugom. Dara iz emisije je Dara u pravom životu, a Dara sa Instagrama, navodno iz emisije, je Avatar koji nema veze sa pjevačicom.

Pričala je i o pjesmi „Koka roka“.

„Koka kao dobra riba. Je l’ se sjećaš kako su nekada govorili dobra koka, ja sam žena u godinama. Bez stare koke nema dobre supe. Bilo je nekih vulgarnih dijelova to smo promijenili“, objasnila je Dara zašto baš „koka“ i dodala da se ona osjeća uvijek mlado – „Osjećam se kao da imam 25 godina, ali stvarno. Ja imam toliko snage i energije, pritom sam totalno strejt, pijem samo vodu“.

Prokomentarisala je i svađe sa Jelenom Karleušom i Sekom Aleksić. Karleuša je tvrdila da je pjesma „Koka roka“, koju je napisao pokojni Milan Radulović Laća, njena, a Seka Aleksić je objavila pjesmu u istom danu kada i Dara.

„Pjevačice se svađaju sa mnom, ne znam zašto. To je nedostatak albuma, marketinga, pjesama, ljubavi, muževa… Znaju svi šta se dešava, laganje da je tekst jedne pjevačice, a nije. Mislim da je sramotno to pričati jer Laća nije više živ. Takvi ljudi su zlo, nemaju poštovanje ni prema Marini Tucaković ni prema Futi koji je doživio takvu tragediju. Pojedine pjevačice izdaju pesmu kad i ja, i plaćaju preglede iz Bangladeša, a nema ih u trendingu. Ne što su zle nego su i glupe ko k….. Moje dobro pobjeđuje zlo“, rekla je Dara i poručila da je trenutno slobodna, posvećena karijeri i sinu.

Dara Bubamara dala 45.000 eura na operacije: Samo je nos platila 7.000, a poprsje duplo više! Izvor: Nova.rs