Početna Rijaliti “AKO IM NE VRATI PARE, LETJEĆE MU GLAVA” Zvezdana po izlasku iz...

“AKO IM NE VRATI PARE, LETJEĆE MU GLAVA” Zvezdana po izlasku iz Zadruge čekaju zelenaši? Jedna stvar ga posebno plaši

Otkako je ušao u Zadrugu Zvezdan Slavnić ne prestaje da pravi skandale, a mračne tajne njegovog privatnog života svakodnevno izlaze na videlo.

Nakon što je robijao zbog ubistva Zvezdan se nije smirivao, a o pljačkama koje je vršio i sam je pričao u rijalitiju. Iako se trudio da predstavi da su poroci deo njegove daleke prošlosti, Zvezdanova supruga, Ana Ćurčić, tvrdila je drugačije.

Pored toga što je javno ispričala da je od Slavnića trpela monstruozne batine, Ana je otkrila i da je Zvezdan njihovu svu imovinu prokockao, a kako izvor tvrdi njega po izlasku iz rijalitija čekaju kamataši kako bi naplatili dug.

– Zvezdan je zavisnik, on će prokockati sav novac koji ima u novčaniku. Kada je prokockao pare od Aninog stana, nije imao kapital i morao je da se zaduži. On je preko prijatelja stupio u kontakt sa zelenašima- rekao je za Alo! izvor blizak Slavniću, i dodao:

-To su opasni ljudi koji daju pare na kamatu. Rekao im je da ima ogroman honorar i to im je bila garancija da mu daju novac. Svestan je da može da mu leti glava ukoliko ne ispoštuje dogovor.

Kurir.rs/Alo