Početna Rijaliti ‘ZBOG NJEGA SAM POGAZILA SVE… ‘ Anđela o rečenici da će Zvezdan...

‘ZBOG NJEGA SAM POGAZILA SVE… ‘ Anđela o rečenici da će Zvezdan i Ana umrijeti za deset godina i da će ostati sama, pa progovorila o odnosu Maje i njenog 22 godine starijeg dečka! (VIDEO)

Voditelj radio-emisije “Amnezija”, Osman Karić pročitao je dve pesme koje je napisao za Anđelu Đuričić, te ih je ona prokomentarisala.

– Ja se nikada ne bih naljutila na vaše rime, jer mi je zanimljivo, ne shvatam ništa lično. To su moje reči, samo ste složili – započela je Anđela.

– A što se tiče situacije u pabu, iz moje perspektive to i jeste tako. Ja sam zbog njega pogazila sve. Ja ne mogu da objasnim kako mi se to desilo, ali mogu da razumem ostale učesnike. Prvi put zbog ljubavi nemam granice, sada prvi put volim, stvarno volim. On je mene osvajao sitnicama, imao je mnogo žena u životu, znao je kako da mi priđe, ali se desilo spontatno. Kada smo prvi put razgovarali, ništa tu nije bilo, posle par dana sam izmislila razlog. Osetili smo, pa smo jedno drugom priznali sve. Bolje je što smo priznali – rekla je Anđela.

– Da li veruješ Ani u ovo što priča za Zvezdana – pitao je Osman.

– Ja ne verujem Ani. Zvezdan je iskren sa mnom kada vodimo razgovore koji se ne čuju. Anu ne poznajem, ne bih sudila kada je iskrena, kada nije. U onom trenutku kada je ona njemu prišla i pitala da li je zaljubljen, kada je on rekao da je počeo da me voli, on je odjednom postao nasilnik – rekla je Đuričićeva.

A po čemu vagaš u verovanju? Kažeš da ne veruješ Ani, a zbog čega veruješ da je istina na Zvezdanovoj strani – pitao je Karić.
Zvezdan je iskren sa mnom kada vodimo razgovore koji se ne čuju. Anu ne poznajem, ne bih sudila kada je iskrena, kada nije. U onom trenutku kada je ona njemu prišla i pitala da li je zaljubljen, kada je on rekao da je počeo da me voli, on je odjednom postao nasilnik – rekla je Đuričićeva.
Da li ti smeta druženje Zvezdana i Maje – pitao je Osman.

Sada kada se ne druže, ne, a kada su se družili, naravno. On je imao poptuno normalnu komunikaciju, a ja sam videla da se Zvezdan sviđa Maji. Ja sam rekla da bi on imao avanturicu sa Majom. Tako da, što se toga tiče, on je rekao da je sam doneo odluku da neće da ima komunikaciju sa njom – rekla je Anđela.
U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

srbijadanas.rs