Početna Rijaliti ‘PRIČAĆEMO I O HIPOTECI, SLAVKI I TVOM STANU, POLAKO!’ Ana i Zvezdan...

‘PRIČAĆEMO I O HIPOTECI, SLAVKI I TVOM STANU, POLAKO!’ Ana i Zvezdan nastavili žestok rat, jedno na drugo bljuju vatru, on dao Sari ultimatum da bira između njega i Ćurčićeve! (VIDEO)

Karambol!

Zvezdan Slavnić otišao je do Bele kuće, dok je Ana Ćurčić sela sa Zoricom Marković u dvorištu. Nakon nekoliko minuta, Zvezdan se vratio kod nje, te su nastavili raspravu.

Što se praviš luda da ne znaš za tri decenije? Znaš onu koju si mi tajnu rekla, pa sam ti rekao da znam za to – rekao je Zvezdan.

Da je ta tajna istina ili ne, o čemu pričamo – pitala je Ana.

Neću da pričam, jer treba ponovo da uvlačim ovde osobe – rekao je Slavnić.

Ja pričam o tebi i meni i naših 13 godina. Ja pominjem njega u kontekstu mene, to je mene pravo – rekla je Ana.

Znaš i sama šta si pričala sve dok smo bili zajedno. Ja lažem šta si pričala za njega? – rekao je Zvezdan.

Ja njega nisam smela da pomenem pred tobom, nikad ništa loše nisam rekla. Šta si se zakačio za tog čoveka? Pričaj o sebi i 13 godina, šta vraćaš sa nekim sa kim sam bila 1997.godine. Sad bi me oduvao da sam kod kuće – rekla je Ana.

To pokazuje da si klošarka i smrdljuša lažljiva – ponavljao je Zvezdan.

Ne možeš mi ništa. Ti da imaš trunke pokajanja, seo bi i izvinio se ovde. Šta sam kukala za Švajcarsku – rekla je Ana.

Ja ću kada ustaneš i ispričaš sve, ja ću da kažem da li je istina ili nije, a tada ću i da se pokajem – rekao je Zvezdan.

Ja se ne plašim ničega što ćeš da kažeš. Pošto ti kažeš da sam ja tukla svoju majku i svoju decu, ja te pitam: “Da li sam ja tukla svoju majku?” – rekla je Ana.

To ćeš ti da kažeš – rekao je Slavnić.

Ja ti kažem ne – rekla je Ana.

E vidiš, kada budeš pričala istinu, onda ćemo da pričamo. Ja znam sve – rekao je Zvezdan.

Imaš Švajcarsku kao poslednju destinaciju, kao gospođu koja ti je slala 350 evra. Ti meni da sam ti ja uzela 10 soma i da ih nabijem u du*e, sve te čeka druže. Moj stan kako je završio, imam račune, o tvom stanu ćemo da pričamo, o Slavki, hipoteci i ostalo – rekla je Ana.

O čemu si pričala sa Sarom – pitao je Zvezdan.

O ovome što se dešava, pa dete gleda sve. Nisi ti gradio odnos sa njom, nego ja. Izuzmi decu iz svega ovoga – rekla je Ana.

Možeš da budeš u odnosu sa Sarom ili će da bude sa mnom – rekao je Zvezdan.

Po meni, treba da izaberu svog oca, ali ti radiš mojoj deci kada kažeš da ja bijem njih i njihovu baku. Je l’ se za Saru brineš u celoj priči, manipulatoru? Ti ne treba da spominješ da se brineš o njoj u ovoj situaciji, ja je ni u šta nisam uvukla…Decu sam slagala da sam kupovala stanove, ne čini me to dobrom majkom, nego lošom, lagala sam i prijatelje. Zašto sam ih lagala? – rekla je Ana.

Zato što si bolesna, bolesnice. To si radila, decenijama si lagala mene – rekao je Zvezdan.

Ispašće da si deset godina bio moj taoc – rekla je Ana.

Pa bio sam tvoj taoc – rekao je Slavnić.

pink.rs