Početna Rijaliti ‘OSTAVIO BI ME NA ULICI, SMRADU JEDAN!’ Zvezdan sačekao Anu i suočio...

‘OSTAVIO BI ME NA ULICI, SMRADU JEDAN!’ Zvezdan sačekao Anu i suočio se sa njom, pljuštale uvrede i prljav veš po imanju! Obezbjeđenje ih opkolilo! (VIDEO)

Haos na imanju!

Zvezdan Slavnić sačekao je Anu Ćurčić da završi sa gostovanjem u radio – emisiji “Amnezija”, te se suočio sa njom zbog svega što je ona rekla.

– Šta je cinkarošu smrdljivi? Stvarno misliš da će da ti proše ovako – pitao je Zvezdan.

– Milsiš da će tebi da prođe? Plašila sam te se, ali te se više ne plašim – rekla je Ana.

– Koji su tvoji kodeksi – pitao je Zvezdan.

– Za tebe nemam kodekse, imam kodekse za prave mangupe – rekla je Ana.

– Taj mangup te je je**o, sis**a si mu ku**inu i ostalo i šta hoćeš? Znaš da ću te uništiti? Tek ću te uništiti, jer si klošarka cinkaroška koja laže. Što radiš to zbog malo para, evo da ću ti ja pare, uništena si sama – rekao je Zvezdan i pljunuo Ana.

– Šta nema više? Ja sam sve, ali cinkaroš nisam. Ti si meni nebitan, sve si mi sje**o u životu. Ostavio bi me na ulici smrade jedan – rekla je Ana.

– Kaži istinu ko si i šta si – pitao je Zvezdan.

– Ko sam bre i šta sam? Reci šta lažem – ponavljala je Ana.

– Zamisli kada bih ti izgovorio ono za pr**e femilija i ostalo – rekao je Zvezdan.

– Ja te provociram da sve izneseš. Sad ćeš sve da kažeš, ti si jedan lažov i prevarant, gnjida. Vidi, izaćićeš odavde, ja sam hrabrija od kako sam ovde. Ti si me tukao i maltretirao, gnjido ljudska… Za tebe sam mnogo toga uradila, a ti si za mene uradio ku**c. Sada ćeš sve da dokažeš i za to i za moju majku. Maltretirao si moju majku, mene i sve. Sa Sarom sam ja sve ispeglala, kriva sam, dovela sam tvoju majku u Švajcarsku – rekla je Ana.

– Klošarko smrdljiva, imaš sto takvih stvari – rekao je Zvezdan.

– Ja u četiri zida nisam mogla da ti se konfrontiram, sada mogu. Policiju nikada nisam zvala zbog tebe, ali ću od sada svaki put – rekao je Zvezdan.

– Napala si policiju – rekao je Zvezdan.

– O tome se pisalo u novinama, pa nek me slobodno pitaju – rekla je Ana.

 

pink.rs