Početna Showbiz “Vidio sam da ne odgovara na poruke, zvao sam..” Prijatelj Nemanje Vukovića...

“Vidio sam da ne odgovara na poruke, zvao sam..” Prijatelj Nemanje Vukovića otkrio i kako se njegova djevojka osjeća

Danas je celokupna domaća javnost ostala zatečena vešću da je mladi pevač Nemanja Vuković tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći, kada ga je usmrtio autobus, dok je pokušavao da se skloni sa auto-puta nakon što je sa svojim automobilom prethodno doživeo nezgodu.

Mediji su uspeli da stupe u kontakt sa Nemanjinim kolegom i prijateljem Aleksandrom Acom Stevićem, sa kojim je pokojni pevač godinama bio nerazdvojan. On je otkrio kako je izgledao poslednji dan Vukovićevog života i kakvi su im bili planovi za naredni period.

– Trebalo je da Nemanja i ja imamo svirku u četvrtak, da idemo za vikend u Zagreb. U nedelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo juče, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo juče posle toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto… Imali smo razne planove, ali džaba sad. Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji. Nije mi rekao gde ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu – kroz jecaje ispričao je Aleksandar.

On je rekao i kako su Nemanjina porodica i devojka reagovali na tragediji i kako se oni sada osećaju.

– Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspeo da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspeo da dobijem njegovu devojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat – završio je muzičar.

srbijadanas.rs