Početna Vijesti (VIDEO) POSLJEDNJA OBJAVA STRADALOG PJEVAČA Sat vremena prije nesreće objavio snimak iz...

(VIDEO) POSLJEDNJA OBJAVA STRADALOG PJEVAČA Sat vremena prije nesreće objavio snimak iz automobila

Pevač Nemanja Vuković, bivši takmičar “Zvezda Granda” poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Dobanovačke Petlje, a sat vremena pre pogibije objavio je snimak iz automobila dok sluša pesmu Džeja Ramananovskoj “Živote ženo bez morala”.

ISPOD POGLEDAJTE NJEGOVU OBJAVU IZ AUTOMOBILA:

 

Do tragedije je, kako saznajemo, došlo kada je autobus naleteo na pevača Nemanju Vukovića.

On je najpre imao saobraćajku, a kada je izašao iz automobila bio je u svesnom stanju. Očevidac mu je prišao kako bi mu ukazao pomoć, upitao ga da li je dobro, na šta je Vuković odgovorio da jeste i počeo je da trči. U tom momentu je autobus naleteo na njega.

Inače, pevač Nemanja Vuković (22) takmičio se u “Zvezdama Granda” u sezoni 2018/2019, gde je žiri hvalio njeg glas, ali i stas.

Nemanja je poreklom iz Foče, gde je pohađao Srednju Ekonomsku školu. Pored toga što je pevao, Vuković je svirao i klavijaturu.

Kako je sam jednom prilikom naveo u slobodno vreme voleo je da šeta i da izlazi sa društvom, dok je sebe opisivao kao tvrdoglavu i harizmatičnu osobu.

Nemanjin idol bio je Peđa Medenica, sa kojim je u jednom trenutku i sarađivao.

Nakon takmičenja “Zvezde Granda” tragično nastradalom pevaču su se otvorila mnoga vrata.

Punio je klubove, a družio se i sa mnogim kolegama, među kojima su Goga Gačić i Aleksandra Bursać.

Nemanja je bio izuzetno popularan među lepšom polovinom, a na njegovom Instagram profilu se vidi kako je 25. marta trebalo da ima nastup sa Slađom Alegro u Beogradu.

blic.rs