Početna Rijaliti VELIŠA ĐURIČIĆ STIŽE U BEOGRAD! SAZNAO ZA ZVEZDANOVO NASILJE: ”NEĆE MOĆI DA...

VELIŠA ĐURIČIĆ STIŽE U BEOGRAD! SAZNAO ZA ZVEZDANOVO NASILJE: ”NEĆE MOĆI DA JE PIPNE VIŠE DOK SAM ŽIV”

Prema pisanjima portala “Republika.rs”, Zvezdana Slavnića navodno hapse u “Zadruzi” jer je navodno udario Anđelu Đuričić tokom jedne od njihovih rasprava.

Ljubavnici su imali veliku svađu u dvorištu imanja u Šimanovcima, usled čega se i desio navodni nasrtaj s njegove strane, a onda i njeno priznanje pred kamerama da ju je udario kada se požalila najboljem drugu Mikici Bojaniću. Kako prenosi pomenuti medij, njena porodica iz Crne Gore se digla na noge nakon što je u javnost dospeo snimak Anđelinog razgovora sa Mikicom.

– Zvezdan Slavnić je jedan nasilnik i monstrum koji bije žene. Niko ne veruje kada Ana priča o tome, kada iznosi detalje njegovog nasilništva. Samo mi koji smo bili bliski s njima u vreme kada su bili zajedno znamo kako je Ana prolazila u svađama s njim. Znao je da je da izbaci na terasu na minusu, da se smrzne, tako ju je kažnjavao. Konačno je dočekala svojih pet minuta da kaže celu istinu, konačno će red i zakon da sazna za sve što je radio, a nije bio osuđen i nije odgovarao pred zakonom. Ovo je samo početak njegove propasti, ne sluti šta ga čeka uskoro. On misli da je nedodirljiv i da mu niko ne može ništa jer je u “Zadruzi”, ali gadno se prevario. I te kako ima zakona za njega – kaže izvor blizak Ani koji se nada da će nasilnik uskoro završiti u zatvoru. Da se taj momenat bliži, govori izvor “Republike” iz Crne Gore:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

– Na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako Zvezdan preti Anđeli, a potom je udara rukom u glavu, a ona je to pre neki dan demonstrirala dok se žalila Mikici na Zvezdanovo ponašanje. Pričala je sve u šiframa jer ga se plaši. Voli ga, ali ga se i plaši. Usadio joj je strah u kosti. Ne sme sada da ga ostavi. Kada je ovo video njen tata Veliša, nije časio ni časa, već je odmah podneo krivičnu prijavu protiv nasilnika. On će da uradi sve da ga strpa u zatvor. “Prvo nas je ponizio, ukaljao je našu ćerku, obrukao je i pečatirao kao devojku lakog morala. Sada je počeo da je maltretira i da je bije. Neće moći dok sam ja živ. Ima da mu stave lisice ne zvao se ja Đuričić Veliša. Ovo je kraj njegovog postojanja” – prenosi izvor Rijalitija reči oca frizerke koja je glavna tema “Zadruge 6” zajedno s više decenija starijim dečkom.

– Anđelina mama je u lošem stanju od kad je videla tu ćušku, što bi rekli mladi, ne može ni da jede ni da spava. Veliša pakuje stvari i dolazi inkognito za Beograd da reši sve u policiji. Jedino tako može da prijavi nasilništvo. Ne može da deluje ako nije u Beogradu. Đuričići se neće smiriti dok ne vide da je policija zakucala na vrata “Zadruge” da privede Zvezdana. Veliša je svestan da će biti po njegovom jer, pored svih detalja koje je Ana iznela, a u vezi su sa svim Zvezdanovim psihičkim i fizičkim nasiljem prema njoj, nema šanse da ne reaguju. Makar da zaplaše tog manijaka, da se smiri. On je bivši robijaš. Ima staža i godina u zatvoru. Za takve je najveća noćna mora da im neko kaže da će ponovo iza rešetaka. Veliša je saznao da Zvezdan ima više krivničnih prijava od ljudi iz kladionica, teretane, s ulice, sve njih je tukao. Samo čekajte, njega uskoro hapse u “Zadruzi” – priča izvor, a prenosi “Republika”.

pulsonline.rs