Početna Showbiz Saša Popović se oglasio nakon pogibije mladog pjevača iz Zvezda Granda!

Saša Popović se oglasio nakon pogibije mladog pjevača iz Zvezda Granda!

Kreativni direktor “Grand produkcije”, Saša Popović oglasio se nakon strašne nesreće koja se sinoć dogodila u Dobanavocima, a u kojoj je tragično nastradao bivši takmičar “Zvezda Granda” Nemanja Vuković.

Popović se na početku prisjetio Nemanjinog prvog kastinga i naveo da ga je vijest o njegovoj preranoj smrti jako rastužila.

– Mnogo, mnogo me je rastužila ova vijest. Nemanju sam kastingovao da se takmiči kod nas kada je imao 18 godina, bio je dobar pjevač, sjećam se da mu je mentor bila Jelena – izjavio je Saša i dodao:

– Žao mi je svakog čovjeka koji nam ode i kog sam poznavao, a kamoli ovog dobrog momka, ove mladosti, života koji je tek počeo…

Saša je izjavio saučešće Nemanjinoj porodici, ali i svim njegovim prijateljima.

– Mnogo mi je žao, saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima koji su poznavali i voljeli Nemanju – izjavio je Saša.

Podsjetimo, Nemanja je porijeklom iz Foče, gdje je pohađao Srednju ekonomsku školu. Pored toga što je pjevao, Vuković je svirao i klavijaturu.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je Nemanja tragično nastradao nakon što je poslije nesreće koju je doživio pokušao da pretrči autoput.

ekskluziva.ba