Početna Vijesti Potresan posljednji snimak Zvezde Granda! Snimao se iz kola prije pogibije, stihovi...

Potresan posljednji snimak Zvezde Granda! Snimao se iz kola prije pogibije, stihovi kao da su slutili kraj: Milion suza, a ja jedan

Pjevač Zvezda Granda Nemanja Vuković (22) poginuo je u ponedjeljak naveče na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje kada je na njega naletio autobus.

Nesretni mladić je na svom Instagram storiju neposredno pred smrt objavio snimak navodno pred samu nesreću. Nemanja je slušao Džeja i pjesmu “Živote ženo bez morala”. Stihovi kao da su slutili tragediju: Milion suza, a ja jedan, dok grlim tamu, pitam se da li je život toga vrijedan…”

– Neposredno prije jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke ” volksvagen” dok se kretao iz smjera Beograda ka Šidu sletio sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pješak pređe trake auto puta namijenjene za suprotni smjer, odnosno iz Šida ka Beogradu – objasnio je izvor Informera upoznat sa slučaje.

Nemanja je iz Foče, takmičio se u ”Zvezdama Granda” sa 18 godina, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Izvor: Kurir