Početna Vijesti Ovako je izgledao posljednji dan pokojnog Nemanje: Pjevač poginuo na stravičan način,...

Ovako je izgledao posljednji dan pokojnog Nemanje: Pjevač poginuo na stravičan način, prijatelj otkrio sve!

Vijest o tragičnoj pogibiji kandidata šou programa “Zvezde Granda”, Nemanje Vukovića šokirala je javnost i brojne pjevačeve kolege sa estrade, koji su za njega imali samo riječi hvale.

Nakon što se oglasila Jelena Karleuša, koja mu je tokom popularnog takmičenja bila mentorka, i podijelila svoju tugu za mladim Nemanjom, za medije se oglasio i njegov neutješni prijatelj, muzičar Aleksandar Aca Stević.

Pokojni pjevač je godinama sarađivao sa muzičarem Acom, a van posla su bili nerazdvojni prijatelji. Aca je otkrio kako je izgledao posljednji dan tragično nastradale zvijezde “Granda”, pa priznao kakve su planove zajedno kovali za budućnost.

– Nemanja i ja smo trebali da imamo svirku u četvrtak i da idemo za vikend u Zagreb. U nedjelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo jučer, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo jučer poslije toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Vidio sam da mi ne odgovara na posljednju poruku, zvao sam ga više puta i eto… Imali smo razne planove, ali džaba sad… Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gdje ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu – kroz jecaje je ispričao Aleksandar, prenosi Kurir.

Aleksandar je potom ispričao kako su Nemanjina porodica, ali i djevojka reagovali na bolno saznanje i kako se sada osjećaju.

– Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspio da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspio da dobijem njegovu djevojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat – završio je muzičar.

ekskluziva.ba