Početna Showbiz Jelena Karleuša se oglasila nakon pogibije Zvezde Granda, bodrila ga kao niko:...

Jelena Karleuša se oglasila nakon pogibije Zvezde Granda, bodrila ga kao niko: Bio je moj kandidat…

Nemanja Vuković koji je tragično nastradao, koji je poginuo u ponedjeljak naveče u stravičnoj nesreći kod Dobanovaca, nakon što je njega naletio autobus, takmičio se prije četiri godine u “Zvezdama Granda”, a u prvom krugu njegov talenat i mladost, tada je nagradila Jelena Karleuša i odlučila da mu bude mentor.

JK nije krila tugu povodom ove stravične nesreće, te se od mladog pjevača oprostila putem Instagrama.

– Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u “Zvezdama Granda”. Nestvarno talentovan, kulturan, lijep, mlad. Imao je na ovom snimku 18 godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osjetila veliki potencijal. Vjerovala sam u njega. Duboko saosjećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre, samo mijenja oblik i ide dalje – napisala je JK u objavi na Instagramu.

Podsjetimo, Nemanja Vuković iz Foče se u drugom krugu predstavio pjesmama “Poslije mnogo vremena” Emraha Emša i “Kap po kap” Divljih jagoda. Jelena je sve vrijeme navijala za njega, a onda je članovima žirija poručila “Budite fer!”

Međutim, kad je zapjevao drugu pjesmu od Šabana Šaulića “Samo mene voljela si lažno”, Karleuša nije bila zadovoljna pa je nakon zagledanja sa ostalim članovima žirija zaključila “Gine na pjesmi koja nije za njega”. Do kraja druge pjesme, ovaj Fočak dobio je dva DA od JK i Viki.

Prije nego što je prokomentarisala Nemanjino pjevanje, “mala od skandala” se uhvatila za glavu i otpuhivala. Odavala je utisak da ne zna šta da radi sa njim.”Ova pjesma definitivno nije za tebe, nije tvoj fazon. Prva pjesma ti je jako lijepo legla. Bez obzira što si iz Foče, ne moraš da pjevaš ove ortodoksne narodnjake. Ti imaš modernije. Koliko imaš godina?”, upitala je Karleuša takmičara.

– Osamnaest – rekao je.

– Koliko? 18 godina?! Ako imaš 18 godina, ja mislim da si ti dobar potencijal – kazala je JK i potvrdila svoj glas.

Izvor: Kurir