Početna Rijaliti DETALJI KRVAVOG PIRA/ Pet maskiranih tipova izrešetalo bivšeg dečka Aleks Nikolić: Skovali...

DETALJI KRVAVOG PIRA/ Pet maskiranih tipova izrešetalo bivšeg dečka Aleks Nikolić: Skovali pakleni plan, ali napravili kobne greške!

Dvojica muškaraca, J. K. i E. I. ub.jeni su sinoć u Skoplju, a jedan od ub.jenih, J.K, je bivši dečko učesnice Zadruge Aleksandre Nikolić.

Kako prenose tamošnji mediji, u ulici u kojoj se dogodio obračun, i dalje stoje tragovi krvi. Forenzičari su tek jutros završili uviđaj u lokalu “Šiša”, koji su sinoć čuvali policajci nakon što su u njemu odjeknuli pucnji koji su usmrtili dvojicu muškaraca.

Za sada se zna da su na meti bila dvojica Skopljana, a ostali ljudi koji su bili u prostoriji, od kojih je jedan dobio dva metka, sada su svjedoci.

Napadači su bili uniformisani sa crnim maskama na licima.

– Državni tužilac je izdao naredbu da se obavi razgovor sa oštećenim licem, sa još nekoliko lica koja su bila prisutna u ugostiteljskom objektu tokom događaja, kao i sa drugim licima koja bi mogla imati saznanja o događaju – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se navodi, ub.ce su ostavile i tragove, a u identifikaciji će pomoći i video-nadzor.

– Po nalogu javnog tužioca biće obavljena obdukcija tijela preminulih. Svi obezbijeđeni i prikupljeni tragovi i materijalni dokazi sa lica mjesta u ugostiteljskom objektu gdje se događaj dogodio predati su na vještačenje. Dostavljeni su snimci sa video nadzora samog objekta, okolnih objekata, kao i sistema „Bezbijedan grad“, koji će biti detaljno provjereni – potvrđeno je iz tužilaštva.

Prema početnoj rekonstrukciji, pet maskiranih i naoružanih osoba je stiglo na lice mjesta i počelo da viče “racija”. Pretpostavlja se da im upravo zbog toga niko im nije branio da uđu u posebnu prostoriju i da pucaju na muškarce. Nakon ub.stva, imali su isplanirano bjekstvo, tokom kojeg su zapalili automobil “audi 6” lažne registarske oznake 8870 i ostavili ga.

Uspjeli su da umaknu policiji, ali su, kako se navodi, ostavili mnogo materijalnih dokaza koje tužioci treba da obrade.

ekskluziva.ba