Početna Showbiz DARA PLJUJE KARLEUŠU, A ISKOPIRALA JOJ STAJLING 1 NA 1! Svi bruje...

DARA PLJUJE KARLEUŠU, A ISKOPIRALA JOJ STAJLING 1 NA 1! Svi bruje da je Bubamara u fejk kombinezonu, a evo koliko košta pravi

Dara Bubamara i Jelena Karleuša godinama imaju vrlo turbulentan odnos. Nakon što su pre nekoliko godina zakopale ratne sekire, pa je Jelena gostovala kod Dare na koncertu u Beogradskoj areni, nedavno je opet došlo do prekida komunikacije između njih, i to zbog pevačice s kojom je “mala od skandala” godinama u svađi.

Poslednji u nizu sukob između njih nastao je kada je JK otkrila na Instagramu da je pokojni Milan Laća Radulović pesmu “Koka roka”, koju mu je ona platila za novi album, prodao upravo Dari, te je zbog toga objavila i ceo tekst pesme nekoliko dana pre nego što je ona objavljena.

Ipak, da joj je i pored svađe Jelena ipak velika inspiracija, makar što se tiče stajlinga, može se zaključiti iz Darinog autfita koji je imala na nastupu u jednom beogradskom klubu pre nekoliko dana. Ona je naime, ponela isti kombinezon kakav je Karleuša nosila krajem novembra na jednom nastupu. U pitanju je kombinezon “žan pol gotje” iz “sajber” kolekcije čija je cena 690 evra.

Međutim, modnim znalcima nije promaklo da je Bubamarin kombinezon fejk, a to se može zaključiti po bojama i načinu kopčanja, koje je drugačije nego na originalnom komadu. Pored ovoga, mnogima je na fotkama koje je pevačica podelila zasmetalo njeno isfotošopirano lice, zbog čega je već duže vreme na meti negativnih komentara.

Inače, ovaj kombinezon je krajem prošle godine bio jedan od omiljenih među pevačicama na našoj sceni, pa ga je jednom prilikom obukla i Maja Berović. Podsetimo, Jelena je burno reagovala na Darine prozivke upućene na njen račun, pa između ostalog i da je “imala milion tekstova od pevačica, pa i od Jelene, Viki, Seke” i da joj ne bi palo na pamet da to javno objavi.

– Jedina sam osoba koja joj je u životu pružila ruku i pomogla javno kad je to bilo potrebno. Radojka pominje Laću ne znajući da mi je godinama slao njene glasovne poruke. U mnogima Radojka vređa sadašnju drugaricu, tako da bi ovoj trokiralo i drugo oko kad bi to čula – poručila je Karleuša između ostalog Dari.

  Kurir.rs/A. Panić