Početna Rijaliti Anđelini roditelji podnijeli krivičnu prijavu protiv Slavnića zbog nasilja nad njihovom kćerkom!

Anđelini roditelji podnijeli krivičnu prijavu protiv Slavnića zbog nasilja nad njihovom kćerkom!

Roditelji učesnice “Zadruge”, Anđele Đuričić navodno su pokrenuli tužbu protiv Zvezdana Slavnića nakon njenog priznanja da ju je udario u glavu.

Naime, nakon što je njihova kćerka Mikici prepričala kako ju je Slavnić udario u glavu, roditelji su odmah reagovali i pokrenuli postupak protiv “nasilnika”.

– Zvezdan Slavnić je jedan nasilnik i monstrum koji bije žene. Niko ne vjeruje kada Ana priča o tome, kada iznosi detalje njegovog nasilništva. Samo mi koji smo bili bliski s njima u vrijeme kada su bili zajedno znamo kako je Ana prolazila u svađama s njim. Znao je da je da izbaci na terasu na minusu, da se smrzne, tako ju je kažnjavao.

– Konačno je dočekala svojih pet minuta da kaže cijelu istinu, konačno će red i zakon da sazna za sve što je radio, a nije bio osuđen i nije odgovarao pred zakonom. Ovo je samo početak njegove propasti, ne sluti šta ga čeka uskoro. On misli da je nedodirljiv i da mu niko ne može ništa jer je u “Zadruzi 6”, ali gadno se prevario. I te kako ima zakona za njega – priča izvor i nastavlja:

– Na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako Zvezdan prijeti Anđeli, a potom je udara rukom u glavu, a ona je to prije neki dan demonstrirala dok se žalila Mikici na Zvezdanovo ponašanje. Pričala je sve u šiframa jer ga se plaši. Voli ga, ali ga se i plaši. Usadio joj je strah u kosti. Ne smije sada da ga ostavi. Kada je ovo vidio njen tata Veliša, nije časio ni časa, već je odmah podnio krivičnu prijavu protiv nasilnika. On će da uradi sve da ga strpa u zatvor. “Prvo nas je ponizio, ukaljao je našu kćerku, obrukao je i pečatirao kao djevojku lakog morala. Sada je počeo da je maltretira i da je bije. Neće moći dok sam ja živ. Ima da mu stave lisice ne zvao se ja Đuričić Veliša. Ovo je kraj njegovog postojanja” – prenosi izvor za “Republiku”.

Kako je izvor dalje naveo, Anđelina mama u lošem je stanju nakon što je vidjela snimak u kom kćerka priznanje da je Slavnić fizički nasrnuo na nju.

– Anđelina mama je u lošem stanju od kad je vidjela tu ćušku, što bi rekli mladi, ne može ni da jede ni da spava. Veliša pakuje stvari i dolazi inkognito za Beograd da riješi sve u policiji. Jedino tako može da prijavi nasilništvo. Ne može da djeluje ako nije u Beogradu. Đuričići se neće smiriti dok ne vide da je policija zakucala na vrata “Zadruge” da privede Zvezdana. Veliša je svjestan da će biti po njegovom jer, pored svih detalja koje je Ana iznijela, a u vezi sa su svim Zvezdanovim psihičkim i fizičkim nasiljem prema njoj, nema šanse da ne reaguju. Makar da zaplaše tog manijaka, da se smiri. On je bivši robijaš. Ima staža i godina u zatvoru. Za takve je najveća noćna mora da im neko kaže da će ponovo iza rešetaka. Veliša je saznao da Zvezdan ima više krivičnih prijava od ljudi iz kladionica, teretane, s ulice, sve njih je tukao. Samo čekajte, njega uskoro hapse u “Zadruzi”.

ekskluziva.ba