Početna Rijaliti Anđela se ne zaustavlja u bezobrazluku, ponovo potkačila Aninu djecu, Ćurčićeva plakala,...

Anđela se ne zaustavlja u bezobrazluku, ponovo potkačila Aninu djecu, Ćurčićeva plakala, a evo šta radi Zveki!

Ana Ćurčić rasplakala se tokom žestoke svađe sa ljubavnicom njenog bivšeg i Anđelom Đuričić.

– Moja djeca i Zvezdanova djeca su isto. Sve što kažeš za moju djecu, govoriš i za njega. Da li ti je to jasno? – upitala je Ana.

– Na kraju sam došla do zaključka kakva je kada me je pitala kako j… Zveki. Nju je to zaboljelo što smo mi imali odnos u sobi tu pored nje. Da imali smo odnos i to znaju svi. Šta je problem? Jel si mislila na svoju djecu kada si se pljuvala sa njim pa posle grlila u izolaciji. Jel si se tad pitala za njih – pravdala se Anđela.

– Zamisli, Ivana, moju djecu kod kuće koja ovo slušaju. Ovo je sramota, kako ona mene vrijeđa. Strašno – dodala je Ana.

– Sve sam slušao. Nema tu mjesta za šalu, što se Žana smije na tu temu. Ja znam da bi ona dala lijek i pored svega. Bila je i ranije u svađi sa nekima pa je dala lijek. Ustala si ovdje i bila si rekla da ovu ženu nećeš vrijeđati. Ti nemaš opravdanja, naročito da spominješ njenu djecu. Nemaš prava, ti možeš da pričaš sa Zvezdanom šta želiš, ali ne smiješ nju da podbadaš za djecu. Sad direktno hoćeš konflikt sa njom. Ne spominji nikome porodicu – rekao je Mikica.

– Ja sam rekla Anđeli da ne ide ona po lijek kako ne bi ispao problem. Ona je rekla ma idem ja, ne zanima me – rekla je Ana Spasojević.

– Zašto ona spominje moju porodicu u pozitivnom smislu, a ja njenu ne mogu nikako? Vi meni ne spominjite ni u dobrom ni u lošem konteksu – upitala je Anđela.

– Ja sam samo rekla da kada bih ja gledala Anđelu kao njen roditelj da se saosjećam sa njenim roditeljima – kazala je Ana.

– Nikada neću oprostiti ni njoj ni Zvezdanu za ovo što su izgovorili za moju djecu. Ništa me više ne zanima, ovo im neću oprostiti – rekla je Ana.

Sve vrijeme dok su se ljubavnica i bivša žena svađale, Zvezdan nije bio prisutan, sklonio se i odmarao svoju glavu.

ekskluziva.ba