Početna Showbiz Porodica zabrinuta! Bolest Rade Manojlović došla je iznenada, pjevačica priznala: Išla sam...

Porodica zabrinuta! Bolest Rade Manojlović došla je iznenada, pjevačica priznala: Išla sam na terapije…

Rada Manojlović je pre dve nedelje otkačila sve saradnike i zaposlila rođenu sestru Maju da joj vodi karijeru, a sada je konačno progovorila o depresiji u kojoj je bila i otkrila da je redovno posećivala psihologa.

Bolest Rade Manojlović više nije tajna
– Tek sada izlaze neke stvari na videlo i tek sada saznajem šta se sve ružno dešavalo. Ali, ostavljam sve u prošlosti i vodim se izjavom umnih ljudi: ‘Prepusti svoje brige Bogu. Neko to od gore vidi sve, kako ko radi tako će mu se i vratiti – počinje priču Rada, pa dodaje:

– Posla i poziva ima više nego ikada. Nikada u januaru nisam imala zakazane nastupe do novembra, a imam i ponude za Novu godinu već. Tako da to dovoljno govori o ozbiljnosti i požrtvovanosti nekoga za mene i moju karijeru. Ne može te niko voleti i brinuti kao neko tvoj i ništa u životu nije slučajno. Sad tek imam elana i za nove pesme, jer sam bila utučena i ubijena u pojam. Sada bar znam šta i za koga radim, imam motiv. Imala sam osećaj da sam robot, da uopšte ne upravljam ja svojim životom. Išla sam kod psihologa da mi pomogne jer sam uvek bila najgora po sebe, a dobra za sve druge – zaključila je ona.

Bolest Rade Manojlović je zahvaljujući razgovorima sa stručnim licem ostala u prošlost, a pevačica će do kraja ove godine da izdati novi album, dok početkom sledeće planira da ostvari svoj san i da zakaže koncert u beogradskoj Areni.

  IZVOR: Star

FOTKE: Bojan Vuković