Početna Rijaliti OBJAVLJEN KLIP KOJI PRODUKCIJA KRIJE! Otkriveno šta se sinoć desilo pa je...

OBJAVLJEN KLIP KOJI PRODUKCIJA KRIJE! Otkriveno šta se sinoć desilo pa je otkazano vanredno ubacivanje: Predomislio se, doš‘o i otiš‘o – Ispalio produkciju

Nakon što je jučer Pink televizija najavila vanredno ubacivanje koje je najavljeno i tekstom na portalu pink.rs u kojem su najavili da će se na vratima Bele kuće pojaviti muška osoba, naprasno je taj tekst skinut kao i najava vanrednog ubacivanja na Pinku.

Podsjetimo, Miljana Kulić Zoli je otkrila da će se u Zadrugu u nedjelju vratiti Nenad Macanović Bebica, ali je on navodno otkazao svoj ulazak. Objavila je to sinoć Instagram stranica H_8 koja je napisala: Kažu Bebica ispalio produkciju?! Neće nazad u Zadrugu.

Sinoć zaista nije došlo do najavljenog vanrednog ubacivanja, a danas je zvanično otkriveno zbog čega i to u programu Pinka, ali taj klip nisu objavili niti prenijeli na njihov zvanični youtube kanal.

Naime, Car je pitao Miljanu Kulić šta će ako se sinoć vrati Bebica, ali ona mu je onda ispričala da se neće vratiti jer je otkazao svoj ulazak.

“Šta ćeš ako ti dođe ovaj večeras?”, pitao je Filip.

“Neće”, odgovorila je Kulićka.

“Vidio šta radiš”? Je li?, upitao je Car.

“Da”, potvrdila je Miljana.

Ispod u videu poslušajte njihov razgovor:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H⃣ a⃣ t⃣ e⃣ (@z.h8__)

Sad je jasno da je sinoć trebao ući Bebica, ali je odustao zbog Miljaninog napadnog ponašanja koje je rezultiralo sinoćnjom akcijom sa Zolom.

Senzacija.ba