Početna Rijaliti Zorica Marković urnisala Anđelu, javno je ponizila i vratila na fabrička podešavanja:...

Zorica Marković urnisala Anđelu, javno je ponizila i vratila na fabrička podešavanja: Bez stida i srama…

Zorica Marković je jedina osoba na velelepnom imanju, kojoj se Ana Ćurčić otvara i govori sve tajne. Više puta je u maratonskim razgovorima govorila o tome kako se osjeća, šta je sve prošla sa njim, ali i koje mišljenje nakon svega ima o ljubavnici svog bivšeg muža Anđeli Đuričić.

Tokom sastanka, za crnim stolom, pjevačica je iskoristila priliku, urnisala Anđelu, izabrala je za najuobraženiju osobu u kući i to bez pokrića.

– Najuobraženija ženska osoba, ne zato što radi to što radi, je presveta Anđela Đuričić. To što radi, radi sama sebi, ali sinoćno mafijanje, skakanje pred kamerama, jedna jadnica bez pokrića, bez igdje ičega, koja kaže da ja mrzim sve i sebe samu i da nemam ništa u životu i da ne volim sebe – govorila je Zorica.

– Govoreći o drugima govorite sami o sebi. Kako možeš da kažeš bez igdje ičega ne razumijem to? Šta nema žena porodicu, molim narod da uzme ovo u obzir, ovo je užas – prokomentarisao je Ivan, a Mića mu je pružio podršku.

– Znači djevojka bez igdje ičega, bez podloge dečko – insistirala je Zorica.

– Ovo je jako ružno loše i bezobrazno, to je užas. Ne znam kako te nije sramota ovog naroda – dodao je Marinković.

– Bez pokrića, bez stida i srama, bez poštovanja prema bilo kome. Ja baš ne volim sebe, jer ja ne rasturam brakove i vanbračne zajednice, ne volim sebe jer se ne je..m i skačem po plafonu cijeli dan, ne volim sebe jer ne p…m ku….e, ne volim sebe jer ne s..am palčeve. Ona to radi jer voli sebe, a ja izgleda ne volim sebe jer to ne radim – rekla je Zorica.

– Ovo se zove najkvarniji potez u rijalitiju, ne znam kako te nije sramota, odvratna si. Ti više voliš Anu Ćurčić nego sebe – uzviknuo je Ivan.

– Dajem odgovor, jer je sinoć rekla da ja ne volim sebe, evo sve i da nije uradila ovo što je uradila još iz petice mi je bila uobražena. Ja molim narod da ne glasa za mene da idem kući jer povraća mi se od ovakvih go.a.a, ostaću uz Anu dok sam tu, a i kad izađemo dogovorili smo se da radimo posao – izjavila je Zorica.

Izvor: Kurir