Početna Vijesti PRVI SNIMCI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU: Stradalo četvoro mališana od 6 mjeseci...

PRVI SNIMCI TRAGEDIJE U NOVOM PAZARU: Stradalo četvoro mališana od 6 mjeseci do 5 godina, strašan prizor na mjestu požara (VIDEO)

Majka i otac smešteni u bolnicu

NOVI PAZAR – Požar koji se dogodio u ranim jutarnjim časovima, u ulici 12. srpske brigade u Novom Pazaru, odneo je četiri života, dok su dve osobe povređene.

Požar je izbio u stanu šestočlane porodice, a nastradala su četiri deteta od šest meseci do pet godina. Nihovi roditelji su prošli sa opekotinama i smešteni su u bolnicu. Uzrok požara još nije poznat, a istraga je u toku.

Požar je izbio u stambenoj zgradi. Vatrogasci su došli na mesto požara za četiri minuta, ali je bilo prekasno mališanima nije bilo spasa, stradali su na mestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A1tv.net (@a1tvnet)

Otac nastradale dece je teško povređen, na 45 odsto površine tela ima opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena. Povređena žena je takođe u teškom stanju, gde je 18 odsto tela u opekotinama drugog i trećeg stepena.

Prema prvim informacijama, dva slučajna prolaznika su ugledala požar i zajedno sa komšijama krenuli u pomoć, ali nisu mogli dovoljno da se približe zbog jake vatre, objavio je Euronews.

Kako prenose pojedini pazarski mediji, majka je navodno bila na poslu dok drugi prenose da je i ona povređena.

Požar se dogodio u stanu u prizemlju u stambenoj zgradi.

Kurir.rs/Indeksonline