Početna Rijaliti ORI SE BIJELA KUĆA Anđela napravila haos zbog prljavog veša o Zvezdanu,...

ORI SE BIJELA KUĆA Anđela napravila haos zbog prljavog veša o Zvezdanu, Ćurčićeva je pokopala argumentima

U toku emisije “Pitanja novinara” Darko Tanasijević razgovarao je sa Anđelom Đuričić.

– Do kakvog je konflikta i zbog čega došlo sad u pabu? – pitao je Darko.

– Nismo se razumeli kao i po običaju, a ja sam sebe odbranila. Ne dozvoljavam mu da osporava moje mišljenje – rekla je Anđela.

– Čini se da ti ide na živce ejr se zadrugari priklanjaju Ani jer vi kažete da je žrtva i misliš da rade to iz koristi i interesa,a da je manje vredno šta radiš i kažeš ti – rekao je Darko.

– To što joj je urađeno ne značid a ja nemam pravo na mišljenje, pa makar i da sam ubila čoveka. Niko mi nije odsekao jezik, imam pravo. Nikad se nisam priklanjala nekome – rekla je Anđela.

– I treba da kažeš šta misliš – rekao je Darko.

– Jesmo mi zakopali Helgu za bespotrebne rasprave, ali za svoj stav nikad, to je u meni i ne dozvoljavam da prećutim jer bih se ugušila. Ja ne komentarišem njihovu vezu i brak, ali svakako mišljenje imam. Ja kad sam iskrena to je baš surovo i ne biram reči. Znam da stvari za koje se optužuje Zvezdan nisu istinite. Nikad neću izneti šta mi je pričao. To je premazano, namazano i dodato. Neću da se mešam, ali znam neke stvari koje mi je on pričao. Ako žena dođe sa dokazima, reći ću da je u pravu žena i da me je on lagao, a do tad mu apsolutno verujem jer se njene reči i postupci kose – rekla je Anđela.

– Ana je rekla da kad te pogleda prvo se seti tvojih roditelja jer ima ćerku koja je od tebe mlađa dve godine. Kako tumačiš to? – pitao je Darko.

– Ne želim da tumačim i da ulazim u to. Ne bi trebala da komentariše moju proodicu kao što i ja njenu ne komentarišem – rekla je Anđela.

– Mnogima je čudno kako ljubomorišeš na Maju, a uzela si ga drugoj ženi – rekao je Darko.

– Imam pravo na to. Nećemo svaki dan da mi sudimo za isto delo. Top će zauvek stajati, ali nećemo iznova pričati o tome. Da preotela sam ga, i? Imam pravo da ljubomorišem na stvari koje mi smetaju, ali to ne umanjuje to što je ostavio ženu i muvao se sa mnom. Ona je trebala da bude svesna da dolazi u prostor u kojem smo nas dvoje i da ja imam pravo da je kometnarišem – rekla je Anđela.

– Je l’ bi ti bilo lakše da Ana sav svoj bes ka tebi jednom za svagda iznese i ispolji, jer je rekla da bi te najradije počupala za kosu? – pitao je Darko.

– Nemam problem sa tim ako joj je lakše – rekla je Anđela.

– Ja sam rekla da mi je najlakše, a ne da bih. Ti si sve uradila ako treba – rekla je Ana.

– Možda i jesam jer bih za šamar prijavila, a vi za veće stvari niste – rekla je Anđela.

– Nisam ja zato tebi pružila ruku – rekla je Ana.

– Ja sam ta zbog koej vas je ostavio muž – rekla je Anđela.

– Tebi je najbitnije da si jedna u nizu, a ne ta – rekla je Ana.

– Da nije na televiziji, prešlo bi se i preko Anđele kao preko te iz kladionice. Da nisam bila na televiziji, znate kako biste me oprostili? Kao i sve one pre – rekla je Anđela.

– Je l’ si pozajmio od DŽonija 200 evra? – pitala je Ana.

– Bolje ćuti – rekao je Zvezdan.

– Šmizlo i Džoni okrenite Milenu i dajte odgovor. Pozajmio je od devojke sa kojom je u kombinaciji, a ja vratila. Toliko o tvom Zvezdanu – rekla je Ana.

– Ona ga cinkari za 200 evra posle 30 godina. Zorica joj je poslala muža u izolaciju, Žana izjavila da bi imala se*s sa njim. Nećud a ćutim, pa neka sam najgora. Svima je jasno šta su joj Žana, Neca i Zorica radili iza leđa. Imam jezičinu odavde do Ženovića. Sve argumenti, sve argumenti. Da ej 2 evra, takve stavri se ne iznose – vikala je Anđela.

– Saznala sam sledeću stavr. Pre nego što je ušao rekao mi je da je od mog Džonija pozajmio 200 evra i da vratim, a kad je ušao saznala sam da je bio u kombinaciji sa devojkom i da mu Džoni nije pozajmio novac već ona – rekla je Ana.

– Ponovo svi ćute. Priajteljis u joj rekli kad ju je na televiziji prevario,a dok ju je u kaldionici varao su ćutali. A gde su ti prijatelji bili kad te je varao sa drugom. Ne radi se da žena priča da je davala mužu, to su zajedničke pare – vikala je Anđela.

– Maco ti si ozbiljno bolesna. Ona je njegova kazna i stojim iza toga jer ovo je… – rekla je Ana.

– Ovo da, ovako da. Pošto si sad osamdeset posto tačno rekla. ovo da. Dobila je deset hilajda, a uhvatila se za 200 evra – dobacio je Zvezdan.

– Svaki dan iznosi sve novo. Na kraju ga je izdržavala kombinacija, tuako ju je, a nisu imali pare za kiriju. U šta da verujemo? On šta god da mi je rekao nije se kosilo sa delima. Ana jedno priča, drugo misli. Ja bih vam bila bolji prijatelj od svih ovih ovde – rekla je Anđela.

alo.rs