Početna Rijaliti “ONA VOLI INTIMNE ODNOSE POSLIJE IŽIVLJAVANJA!” OVA TVRDNJA O ANI ĆURČIĆ ZAPANJILA...

“ONA VOLI INTIMNE ODNOSE POSLIJE IŽIVLJAVANJA!” OVA TVRDNJA O ANI ĆURČIĆ ZAPANJILA JE MNOGE

Medijatorka Jelena Golubović je progovorila o ljubavom trouglu sa imanja u Šimanovcima – Ani Ćurčić, Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću.

– Meni je najgluplja Ana Ćurčić u tom ljubavnom trouglu. Ona je ušla u rijaliti u odelu, mislili smo da ulazi dama, a onda me je njen rečnik porazio. Predstavlja se kao ekonomista, kao da je doktor nauka. Ona je svu krivicu svalila na Anđelu, a one može da bude kriva. Tolike godine su bili zajedno, nemaju decu, ništa – počela je izlaganje Jelena.

– Ona je dovela čoveka kući, dovela ga kod svoje dece, a sad se iznosi sav prljavi veš. Ja se pitam kako ona nije pružala otpor? Ona je rekla da su bili intimni posle tog iživljavanja. Ona znači to voli. Ona je pričala o nasilju kada je on priznao da voli Anđelu. Što to nije uradila kada je ušla nego mu je ugađala, nudila mu da jede, pazila ga dok je bio bolestan.

– Koliko puta sam je videla da briše oči a suza nema. Ona manipuliše, a predstavlja da on manipuliše. Pitanje se postavlja šta je ona radila dok je on bio u zatvoru. Njihove se priče ne podudaraju. Ona je znala ko je on, pitam se zašto je dovela čoveka kod male dece. Ona je pre njega imala dva propala braka – dodala je Golubovićeva.

PULSONLINE.RS