Početna Rijaliti “IMA KOŽNO OBOLJENJE I NEUREDAN JE!” Živio je sa Zvezdanom i ne...

“IMA KOŽNO OBOLJENJE I NEUREDAN JE!” Živio je sa Zvezdanom i ne želi više da šuti – Prije Zadruge je imao molbu

Zvezdan Slavnić i veza sa 22 godina mlađom Anđelom Đuričić, nezaobilazna je tema domaćih medija, a od kako se na velelepno imanje uselila i njegova bivša žena Ana Ćurčić, drama se ne smiruje.

Na mučne scene ovog ljubavnog trougla nije ostao imun ni bivši zadrugar, Kristijan Golubović, koji ne krije koliko je šokiran Slavnićevim ponašanjem unutar rijalitija.

Žestoki momak je prokomentarisao Zvezdanovo ponašanje i ophođenje prema Ani, a takođe se osvrnuo i na Slavnićeve zatvorske dane.

Kristijan je najprije istakao da Zvezdan nikada nije pričao loše o njemu, ali da nije stajao ni u njegovu odbranu kad su drugi zadrugari pokušavali da ga ponize.

– Bili smo super prijatelji Moka i ja u spoljnom svijetu, ali kad sam primijetio da Zvezdan ne reaguje na kritike zadrugara na moj račun, prekinuo sam svaku komunikaciju sa obojicom. Ja sam Zvezdana upoznao prvi put u rijalitiju, ali me je neposredno prije rijalitija kontaktirao i zamolio da mu dam smjernice – počeo je izlaganje Kristijan za Kurir, a onda je otkrio i zašto se Zvezdan zbližio sa diskvalifikovanim zadrugarom, Mikijem.

– Kad mi je rekao da želi da ga Miki predvodi u rijalitiju, šokirao sam se. Ušao je prvi put u rijaliti i tražio da spava pored Mikija iz Kupinova, koji ima psorijazu i neuredan je. Zvezdan ga je cijenio, pa je mislio da će ga uvesti u rijaliti priču. Dobio je nadimak od zadrugara tuta muta, postao je čudan. Hvalio ga jesam, ali sad kad čujem da je krvnički maltretirao Anu, promijenio sam mišljenje. On ima dozu prepotentosti zbog veze sa Ksenijom Pajčin. I u zatvoru je bio označen kao tatin sin. Bio je privilegovan. Svi su mu se obraćali sa poštovanjem – završava Kristijan za Kurir izlaganje.

 

 

haber.ba