Početna Vijesti DARKU LAZIĆU TRAJNO ODUZELI VOZAČKU, ALI ON NABAVIO NOVU NA NEVJEROVATNU FORU!...

DARKU LAZIĆU TRAJNO ODUZELI VOZAČKU, ALI ON NABAVIO NOVU NA NEVJEROVATNU FORU! Policija sada ne može ni kaznene poene da mu piše

Darko Lazić je posle punih deset godina ponovo pakleni vozač, ali s legalnom vozačkom dozvolom!

Njemu je, podsetimo, 2013. godine putna isprava trajno oduzeta zbog više saobraćajnih prekršaja koje je tada napravio, ali sada je našao caku i polagao u inostranstvu. U tome mu je pomogao menadžer koji inače vodi brigu o njegovom životu i karijeri.

Kako saznajemo, on je u Češkoj regularno pohađao školu za vozače i zvanično dobio dokument da je u stanju da upravlja motornim vozilom.

Nije gubio vreme i odmah je kupio i luksuzan automobil. U pitanju je besna mašina marke BMW X5, čija cena se s kompletnom opremom, kad su polovni automobili u pitanju, kreće i do 50.000 evra.

Podsetimo, Darko Lazić je pre nekoliko godina doživeo saobraćajnu nesreću koja ga je umalo koštala života. Nakon što se nekoliko meseci borio za život, folker nije krio da i dalje voli da ludački vozi kola, pa se i na svom Instagram profilu često hvalio snimcima na kome se jasno vidi da automobilom juri skoro 200 km/h. I pre nekoliko dana je objavio snimak na kom upravlja vozilom, ali ga je brže-bolje sklonio sa mreža. Iako spada u grupu visokorizičnih vozača, koji ne vode računa o saobraćajnim propisima, on je po svaku cenu želeo da sedne za volan.

– Darkova jedina želja poslednjih godina je bila da reguliše vozačku dozvolu. Konačno je to rešio. Većina prekršaja koju su mu pripadnici MUP pisali je za brzu vožnju i vožnju bez vozačke dozvole, što spada među najveće kazne kad je saobraćaj u pitanju. U manjem procentu su one za nepropisno parkiranje, a ima čak i jednu koju je dobio jer nije želeo da otkrije ko je vozio automobil registrovan na njegovo ime, a koji je prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Darko je u nekoliko navrata vozio i neregistrovano vozio i bez adekvatne dozvole – kaže izvor Kurira.

Iz Kurira su kontaktirali s direktorom Komiteta za bezbednost saobraćaja Damirom Okanovićem i pitali ga da li je Darkov potez, da vozačku dozvolu stekne u inostranstvu, legalan.

Debeo dosije: Svi Darkovi prekršaji

27. decembar 2013 – vožnja neregistrovanog automobila

19. mart 2015 – prekoračenje ograničenja brzine u Beogradu

20. april 2015 – vožnja pod zabranom

22. maj 2015 – vožnja pod zabranom

7. jul 2015 – vožnja pod zabranom

11. avgust 2016 – nepropisno parkiranje u Beogradu

22. novembar 2016 – prekoračenje brzine u Umčarima i vožnja bez dozvole

26. novembar 2016 – nepropisno parkiranje na aerodromu u Beogradu

7. decembar 2016 – nije hteo da kaže ko je vozio auto registrovan na njegovo ime u trenutku kad je prošao na crveno svetlo na semaforu

18. decembar 2017 – nepropisno parkiranje u Beogradu

17. april 2018 – vožnja bez dozvole i prekoračenje brzine

23. oktobar 2018 – prijava zbog prekoračenja brzine i vožnje bez dozvole

28. mart 2020 – kršenje policijskog časa, vožnja bez vozačke dozvole

29. april 2020 – vožnja bez vozačke dozvole

KURIR