Početna Showbiz Milan Stanković se transformisao: Da ste ga sreli na ulici ne biste...

Milan Stanković se transformisao: Da ste ga sreli na ulici ne biste ga prepoznali, da li je ovo stvarno on? (Video)

Bivši učesnik “Zvezda Granda” i nekadašnji predstavnik Srbije na “Evroviziji” Milan Stanković pojavio se u javnosti poslije duge ilegale, a snimak sa lica mjesta osvanuo je na društvenim mrežama.

Milan Stanković se odavno potpuno povukao iz javnosti, a ni na društvenim mrežama nije aktivan. Sad je iznenadio mnoge kad se pojavio na nastupu koleginice Vesne Zmijanac, pa je sa njom pjevao u duetu.

Stanković je grlio Vesnu, zajedno su izveli numeru Dina Merlina “Bosnom behar probeharao”, a izgleda mnogo drugačije od izdanja na koje nas je navikao.

Duga kosa vezana u rep, te brkovi i brada, odlikuju njegov sadašnji izgled, a primjetno je i da je nabacio nekoliko kilograma.

– Milan Stanković. Uradili smo mu jedan album, pripremali drugi. Pazite, danas pjevač da dobije jednu pjesmu i jedan spot, to košta. Recimo, Tanji Savić smo uradili tri kompletna albuma o našem trošku. Slavici Ćukteraš četiri. Svima smo uradili po jedan, dva ili tri albuma. Tako je bilo i za Milana. Kad je došlo do izbora za našeg predstavnika na Evroviziji 2010. godine, Goran Bregović je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Milicu Todorović. Onda smo Žika Jakšić i ja rekli: “Čekaj, imamo mi pravog kandidata” i predložili smo Milana. Kad ga je Brega vidio, rekao je: “Uuu, super, odličan je, njemu ću da napravim pjesmu – rekao je tad Saša, a onda objasnio šta se desilo.

– Jedno prije podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: “Direktore, ja neću više da budem u ‘Grandu’, hoću da raskinem ugovor.” Pokušao sam da ga uvjerim da griješi, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest mjeseci je uplaćivao 10.000 eura, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 eura za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: “Direktore, ja neću da budem zbog toga i toga” – dodao je bio Popović za “Kurir”.

Izvor: Kurir/Blic