Početna Rijaliti Filip Car izgorio od muke kada mu je saopšteno da je Dalila...

Filip Car izgorio od muke kada mu je saopšteno da je Dalila rekla da bi se pomirila sa Dejanom!

Dalila Dragojević je mnoge iznenadila kada je prilikom uključenje na Tiktok otkrila da bi se najradije vratila Dejanu Dragojeviću i da je to muškarac koga je najviše voljela. Javnost se podijelila po tom pitanju. Jedni smatraju Dalilin odgovor licemjernim, dok se drugi saosjećaju sa njenom greškom.

Ova informacija stigla je i do Filip Cara, koji nije krio iznenađenost njenim odgovorom.

– Kako komentarišeš to što je Dalila izjavila da se kaje što je bila sa tobom i da bi se najradije vratila Dejanu? – glasilo je pitanje.

– I sam sam rekao da smo načini veliku grešku. Bilo je svega i svačega. Da li bi se ona vratila Dejanu ili bila sa nekim trećim, to je nešto treće. Imali smo mnogo loše postupke, kako da se ne kaje? – upitao je Car.

– Ona je svojevremeno veličala tebe – rekao je Darko.

– Znam ja gdje bi se ona najradije vratila, ali neka bude da sam saglasan sa njom. Pet godina je bila u idealnom braku, vjerovatno je to njena sigurna luka. Ništa što ona priča nije validno. Žao mi je jer je provlačim kroz loš kontekst, nije mi drago ukoliko isto načini. Bila je to ljubav, kakva kog da je. Ne bih s njom kafu popio, a kamoli bio sa njom.

Podsjetimo, Car je sinoć raskinuo sa Aleksandrom, što su mnogi fanovi spomenutog programa povezali sa Dalilom, kao i da je nije u potpunosti prebolio.

ekskluziva.ba