Početna Rijaliti ŠOK! ZVEZDANA SLAVNIĆA HAPSE U ZADRUZI?! Procurili dokazi, čeka ga 5 godina...

ŠOK! ZVEZDANA SLAVNIĆA HAPSE U ZADRUZI?! Procurili dokazi, čeka ga 5 godina robije, a ona je glavni svjedok, sve će ispričati

Posle velike ispovesti Ane Ćurčić koja je otkrila da je Zvezdan godinama tukao i se.sualno zlostavljao, tužilaštvo u Beogradu je odlučilo da pokrene postupak protiv njega. Kako saznajemo, Anina kuma Milena Kačavenda je već spremila dokaze za tužilaštvo koje do sada nije iznela u javnost, a reč je fotografijama na kojima se vide velike modrice i povrede na Aninoj glavi.

Njena kuma je već ispričala javno kako je Zvezdan vezivao Anu za radijator, te da je pesnicom udario u glavu nakon što je prokockao sve pare, pa će zbog toga prvo ona da bude po- zvana kao svedok na saslušanje, a krivična prijava za nasilje se po- kreće na osnovu Aninog svedočenja u Zadruzi kada je otkrila da je Slavnić primoravao na se.s posle batina.

Kako otkriva izvor Star, krivična prijava protiv Zvezdana je već spremna, pa je pitanje trenutka kada se policija može pojaviti u Zadruzi da ga privede.

“Sve što je Ana iznela je sasvim dovoljno da Slavnić ponovo završi u zatvoru. Za teško fizičko i s.ksualno nasilje preti mu kazna zatvora od pet do osam godina. Naravno, Ana će morati da ispriča sudiji kako ju je maltretirao, a njena kuma Milena se već izjasnila da će i ona da svedoči. Osim njih dve sada je i Anina majka Mila spremna da svedoči na sudu jer je ona videla sve povrede koje joj je Zvezdan naneo. Već postoji mnogo dokaza na osnovu kojih može odmah da ide u zatvor. Samo je pitanje šta će biti ako se Ana predomisli, jer ona može da odustane od krivične prijave”, otkriva izvor, a sve to je potvrdila i Anina majka Mila.

“Sve što sam znala je bilo strašno, a kamoli ono što nisam znala. Jednom je došla kod mene sa svojom decom. On je prokockao moj veliki stan koji sam joj ja kupila za 50.000 evra. Jednom je došla kod mene sa modricama po nogama, tada je bila kod Zvezdana i njegove majke. To je bio period posle njenog razvoda. Ljubomorisao joj je jer je išla da vidi decu. Rekla mi je da je pala niz stepenice dok je nosila slike, da bi mi kasnije rekla da ju je tukao sa korbačem i pendrekom. Onim što policija ima. Zamislite kako je meni bilo. Kad ju je vezao za radijator ujutru je došla kod mene i rekla da je jedva pobegla”, ispričala je Anina majka Mila, koja se nada da će Zvezdan da odgovara za sve što je uradio.

S druge strane, Zvezdanov otac Moka i dalje ne veruje u sve te priče i trudi se da odbrani svog sina koliko može, ali mu je Ana poručila da se drži po strani jer on ni sam ne zna kako se Zvezdan ponašao prema njoj i kakav je pakao prošla.

kurir.rs/star