Početna Rijaliti MAŠA I MEDA PONOVO JAŠU: Janjuš pao na Maju, starleta ga dovela...

MAŠA I MEDA PONOVO JAŠU: Janjuš pao na Maju, starleta ga dovela do ludila u krevetu!

Iako se kleo da više neće leći u krevet s Majom, kada mu se zavukla pod jorgan i počela da ga mazi po golom telu, Janjuš se prepustio strastima. 

Marko Janjušević Janjuš pogazio je reč da više nikada neće leći s Majom Marinković u krevet jer mu se očito osladilo s njom kad mu se posle toliko vremena ponovo podvukla pod pokrivač.

Nakon što je izabran za ovonedeljnog vođu Janjuš nije mogao ni da sanja da će mu se to što je Maju stavio za potrčka obiti o glavu i vratiti ga na fabrička podešavanja.

Naime, pošto je Marko DNK, kog je s Majom poslao u izolaciju, bolestan, Marinkovićka je to jedva dočekala, pa je, brže-bolje, potrčala u hotel da bi se osamila s Janjušem, dok je za crnim stolom svima obelodanila svoju nameru, te poručila da Maša i Meda ponovo jašu!

– Ne pada mi na pamet da se razbolim, Jašare, stižem ti u odaje večeras – najavila je Maja i odmah svoj plan sprovela u djelo.

Svi su očekivali da će Janjuš da je postavi na mesto jer se nekoliko puta zakleo da nikad više neće biti s Marinkovićevom, međutim, Jaško je očigledno omekšao pod Majinim pritiskom. Čim se pojavila na vratima hotela, legla je na krevet pored Janjuša, koji ju je dočekao obnažen pod jorganom.

– Šta sad da radim s tobom, da te je*em posle Cara i Bilala, šta me sve neće snaći s tobom, sve sam mogao da sanjam, ali opet ovu scenu, ti i ja u istom krevetu nikako – govorio joj je Janjušević kako mu je slatko da bude ispred svih njenih bivših, dok se ona poput umiljate mačke polako uvlačila pod jorgan:

– Rekla sam da ću doći i došla sam! Znam da si sanjao da ćeš opet biti moj Jaško!

Dok mu se umiljavala, Maji je ruka klizila niz njegovo golo telo, što Janjušu očigledno nije smetalo. Oboje su se smeškali i gledali u oči kao nekad posle vrele akciju koju su imali na istom mjestu.

– Evo nas kao nekad – Maša i Meda – šaputala mu je na uho Marinkovićka, dok se potpuno nije zavukla košarkašu pod jorgan i tu ostala.

Iako pravila nalažu da u hotelu mogu spavati samo vođa i njegovi omiljeni učesnici, Maju to nije sprečilo da ih prekrši, pozivajući se na to da su njih dvoje najveća ljubav “Zadruge”, te da će biti pošteđeni, dok je ni Janjuš nije terao od sebe.

republika.rs