Početna Rijaliti “UDARI ME ,IZBIJ ME, PREĆUTAĆU” Anđela Đuričić šokirala izjavom o nasilju, ne...

“UDARI ME ,IZBIJ ME, PREĆUTAĆU” Anđela Đuričić šokirala izjavom o nasilju, ne veruje Ani da je bila zlostavljana (VIDEO)

Anđela Đuričić je u razgovoru sa Zvezdanom priznala da bi ona odmah reagovala ukoliko bi je momak udario, te da ne veruje u Anine priče kako je trpela dugogodišnje nasilje.

– Mene kada bi dečko prvi put udario, vidi okej udari me, izbij me, sve je okej, prećutaću. Čim izađeš, direktno iz stana u policiju. Moj dečko je taj i taj. Mene moj tata rođeni kada bi me istukao, nema niko prava da me lema. Žena koja je itekako pametna, ne bi takva žena to trpela. Obesi mačku o rep. Kao da ona ne može da nađe nekog frajera, nije se o tome radilo. Zato ta priča može da se prodaje, ne bi ona oprostila krvničke batine (Ana). Ta bi te, da si je udario i pretukao kao ja, policija kao što bih ja uradila. Nikada neću poverovati u to – rekla je Anđela.

– Ne priča mi se o tome – rekao je Zvezdan.

@ve_1007 #andjela #andjeladjuricic #andjeladjuričić #andjelazadruga #andjelazadruga6 #andjelazvezdan #zvezdanandjela #zvezdanslavnicpsiho #zadruga6 #zadruga #anacurcic #anaćurčić #majamarinkovic #zvezdan #zadrugari #zadrugarijaliti #zadrugarijaliti #balkantiktok #balkantiktoker #zadruga__official #fypシ゚viral #fy #viralvideo #viral #zadrugaoficijal #zadrugatv #fyp #foryou #zadruga6 #zadruga #zvezdanslavnic #zvezdanslavnić ♬ Originalton – ve_1007#

kurir.rs