Početna Rijaliti Oglasila se Ivana Šašić nakon izjave njenog bivšeg muža da je u...

Oglasila se Ivana Šašić nakon izjave njenog bivšeg muža da je u šemi sa Šopićkom

Zadrugar Bojan Simić u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić iznio tvrdnje da je bio intiman sa voditeljkom Ivanom Šopić, kao i da su u “šemi” već dvije godine.

Tim povodom, oglasila se i njegova bivša supruga Ivana Šašić koja je istakla da je Bojan mnogo “maštovit”.

– To je isto kao što je pričao da je suvlasnik firme, a istina je da je zapravo vozač. On Šopićku niti poznaje, niti bilo šta, ne znam odakle mu ta maštovitost. Sve što je rekao, slagao je. Nema kraja njegovim lažima. Pravi djevojci problem za džabe, potpisujem da se nikad nisu upoznali u životu. On je prešao igricu – počinje Ivana svoje izlaganje i nastavlja:

– On je skovao plan da i mene uvuče u rijaliti igru, ali ja sam završila tu etapu u svom životu. Na račun mene planira i “Zadrugu 7”, a u ovoj planira do finala da dođe, ali teško da će mu to poći za rukom – tvrdi Šašićka, koja se takođe osvrnula i na aktuelni ljubavni trougao između Ane Ćurčić, Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

– Ja sam sa ženom s kojom me je Bojan prevario ostala u odličnim odnosima, dok sa druge strane gledam odnos između Zvezdana, Anđele i Ane i prosto nije mi jasno zašto je žena toliko napada. Nikad treća strana nije kriva. Ja sam bila na istom mjestu gdje i Ćurčićeva, ali ja sam presjekla čim sam vidjela da je on loš čovjek – tvrdi estradna umjetnica za Kurir.

Izvor: Telegraf.rs