Početna Rijaliti Imao sam s.ks sa najpoznatijim pjevačicama, mnoge od njih su pros..tutke: Šok...

Imao sam s.ks sa najpoznatijim pjevačicama, mnoge od njih su pros..tutke: Šok tvrdnje Grgurićkinog bivšeg!

Posljednjih nekoliko dana na srpskoj estradi vlada pravi haos i panika, i to zbog jednog čovjeka – Marijana Šarića.

Kako Kurir Stars saznaje, mnoge poznate pjevačice strahuju da poznati hrvatski biznismen ne otvori usta i javno progovori s kojima od njih je svojevremeno bio u s.ks-šemi, ali i koje je godinama finansirao.

Šarić, koji je našoj javnosti postao poznat nakon što je iznio niz skandaloznih tvrdnji o starleti i pobjednici “Zadruge 3” Ivi Grgurić, s mnogim pjevačicama je bio intiman, nakon što su kod njega pjevale u jednoj od najpoznatijih hrvatskih diskoteka, čiji je on bio vlasnik.

– Marijan, nakon što je otkrio detalje veze sa Ivom, planira da ispriča sve i o svojim aferama s pjevačicama koje su nastupale u njegovom klubu i koje je on godinama finansirao. Mnoge od tih pjevačica su sa njim završavale i u krevetu, jer je poznato da je on jedan od najbogatijih i najpoznatijih biznismena, ne samo u Hrvatskoj već i u regionu. Toga su svjesne i one, pa su posljednjih nekoliko dana pod teškim stresom i nadaju se da će on ipak ćutati i da neće otkriti njihova imena. To bi bio skandal neviđenih razmjera, mnoge od tih žena su i udate i u javnosti se predstavljaju kao fine i čedne. Bilo je svašta, kad bi Marijan progovorio, gorio bi Balkan. Za neke od njih nikad ne biste ni pomislili da su radile takve stvari – ispričao nam je izvor upućen u estradna dešavanja.

Da bismo ovu priču provjerili, pozvali smo Marijana, koji nam je potvrdio da su naša saznanja tačna, ali da još nije vreme da imenom i prezimenom kaže koje su pevačice u pitanju.

– Ajoj, nemojte o tome sad, molim vas. Ima puno toga, nije vreme da sad ulazimo u to. Moj život se sastojao najviše od toga i takvih odnosa. Puno je takvih dama sa srpske estrade, koliko hoćete. Mnoge od njih se bave najstarijim zanatom, a paravan su im muzika i nastupi. Nisam samo ja bio s njima već i mnogi moji dobri prijatelji. U pitanju su neka od najvećih imena. Zasad neću ništa da govorim o tome, ja sam džentlmen, ali ako me iznerviraju, reći ću javno njihova imena. Ja za sve imam dokaze – poručio nam je Marijan, a na naše pitanje da li su ga neke od tih pjevačica i zvale da ga mole da ih ne spominje u bilo kom kontekstu, istakao je sljedeće:

– Jesu, kako nisu! Danima me zovu na sve brojeve koje imam. Mole me da ćutim jer bih im zauvijek uništio brakove i karijere. Zasad ne moraju da brinu. Za neke od njih ne biste mogli ni da pomislite na šta su spremne i koliko su perverzne – zaključuje Šarić za Kurir Stars.

ekskluziva.ba