Početna Rijaliti DUGE CRNE KOSE, OSMIJEH OD UHA DO UHA: Rada Vasić pokazala kako...

DUGE CRNE KOSE, OSMIJEH OD UHA DO UHA: Rada Vasić pokazala kako Mika i Giba izgledaju poslije promjene pola! Da li biste ih prepoznali?

U medijima je kao bomba odjeknula vest da su rijaliti učesnici Mika i Giba Vasić promenili pol i da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić.

Iako nisu krili želje i planove za operacijom promene pola, porodica Vasić nije želela da javno govori o tome, a sada je Rada, Mikina i Gibina majka, objavila fotografiju i otkila kako njeni sinovi izgledaju nakon operacije.

Naime, Rada je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju video poziva sa Mikom i Gibom, odnosno Ivanom i Anom i otkrila kako danas one izgledaju.

Ivana i Ana su na fotografiji vidno raspoložene, imaju duge crne kose i i šminku na licu, a mnogi su komentarisali da im je novi izgled jako prijatan.

Podsetimo, takmičenje u rijalitiju “Zadruga” i honorar iskoristili su za operaciju promene pola i to, početkom leta 2022. godine.Oni su i ranije pred kamerama pričali da bi voleli da promene pol, a često su oblačili i žensku garderobu.

Inače, otkako su promenili pol, Ana i Ivana su izložene pretnjama i uvredama na njihov račun, zbog čega su jako uplašene i gotovo da ne izlaze iz kuće u selu Mala Plana kod Prokuplja.

Kurir.rs/Blic