Početna Showbiz “Dosta sam ćutala, vrijeme je da kažem šta se desilo: Danijela Dimitrovska...

“Dosta sam ćutala, vrijeme je da kažem šta se desilo: Danijela Dimitrovska u suzama konačno otkrila razlog razvoda od Amidžića

Ispovest Danijele Dimitrovske neće vas ostaviti ravnodušnim.

Sve otkako se razvela od Ognjena Amidžića bila je rešena da o tome ne govori u javnosti, ali baš zato je sve iznenadila ispovest Danijele Dimitrovske koju je manekenka dala za najnoviju epizodu serijala “Na terapiji” Slavice Đukić Dejanović na “Blic” TV. Iz najave onoga što će publika tek imati priliku da pogleda, vidi se da je Danijela uplakana govorila o svim nepoznatim detaljima njenog razvoda, a deo toga otkriven je u trejleru za emisiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava)

– Nikada mi nije bio cilj da se udam tek tako, ali kada se desila ljubav, želela sam da sebi napravim bajku. Kada ste deo bračne zajednice sve nekako delite na pola, ali onda kada odlučite da više ne želite da budete deo toga, onda imate osećaj da morate ponovo da naučite na hodate. Ali moram da napomenem da je bilo puno kriza – glasi ispovest Danijele Dimitrovske koje je takođe dodala detalj o svom odrastanju:

– Moram da napomenem da smo mi kao porodica veoma loše tada živeli, materijalo – rekla je kroz suze Danijela a šta je sve otkrila u emotivnoj ispovesti publika će uskoro moći da pogleda u celosti.

story.rs