Početna Rijaliti ‘ZNALA JE, ALI NIJE SMJELA DA PROGOVORI JER…’ Milena otkrila kako...

‘ZNALA JE, ALI NIJE SMJELA DA PROGOVORI JER…’ Milena otkrila kako Zvezdanova majka komentariše nasilje nad Anom i da li ga se odrekla, žestoko odgovorila Moki: TATKO BEZ P*TKE NEKA SE VRATI U MIŠJU RUPU!

Razvezala jezik o svemu!

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić oglasila se za portal Pink.rs i prokomentarisala izjavu Moke Slavnića, a zatim se osvrnula na sumnje zadrugara da je Ana folirant. Takođe je otkrila i šta Slavnićeva majka misli o prljavom vešu koji je Ana iznela iz života sa Zvezdanom.

Košarkaška legenda Zoran Moka Slavnić izjavio je za medije da je kuma Milena alkoholičarka, a Kačavenda mu nije ostala dužna na prozivke.

Ja ne pijem alkohol pod broj jedan. Tu je tatko bez patke grdno pogrešio, ali ako treba on i ja da se susretnemo unutar Zadruge biću voljna da nazdravim sa njim. Bolje mu je da se sakrije u mišiju rupu gde mu je mesto – rekla je Ana.

Milena je otkrila da je u neprestanom kontaktu sa Zvezdanovom majkom Slavicom za koju je Moka izjavio da bi voleo da je vidi da jede iz kontejnera. Kuma je otkrila šta Slavnićeva majka misli o informacijama koje je Ana Ćurčić iznela iz života sa Zvezdanom.

Slavici je jako žao zbog svih dešavanja, ona Anu obožava. Rekla je da ga se neće odreći jer joj je je jedinac, ali da joj je žao što se njihov odnos tako završio. Gospođa je zbrinuta i uvek će i biti. Apsolutno razumem da se majka neće odrećui svog sina jer joj je to sin jedinac. A gospodin ako se nadao kontejneru nek sedne u jedan ispražnjeni ranom zorom – rekla je Milena. ,,

Kuma je otkrila da je Slavica bila upućena u Anin i Zvezdanov život, ali da nije smela da reaguje jer je tišinom uvek kupovala mir sa sinom.

Apsolutno, to je istina živa. Slavica je znala, ali nikad nije mogla ni na jedan način da utiče na sina. Njih dvoje su u dobrim odnosima dok ona ćuti i zbog toga se pridržava toga. Nikad se nije desilo da mu ne ćuti. Svoje se meso ne jede kad su deca u pitanju – rekla je Kačavenda. ,,

Osvrnula se i na zadrugare koji su optužili Anu da je folirant. Razvezala je jezik o Filipu Caru i Janjušu.

Janjuš ima amneziju. Nazvala sam ga predvodnikom zaboravnih zadruagra. Zaboravili su na praseće pečenje, izgleda da ga nisu primetili. Naravno da postoji sličnost između Zvezdana, Cara i Janjuša. To je nažalost ta balkanska strana, ali kuma će da im objasni. Ja bih im tamo srušila sneška. Bila bih sama za crnim stolom, a svi bi skakali u jezero – nastavila je kuma. ,,

Ana je danas Zorici Marković otkrila da ima džokera u rukavu kojim će izbaciti Zvezdana iz takta jer ni u malom mozgu nema da bi se osmelila da iznese tako nešto.

Tačno znam šta misli. Zvanično molim da joj se obezbedi obezbeđenje kad to bude izneto, a onda ću ja spolja da ispratim detaljima. To je pikanterija za našeg Zvekija – izjavila je Milena. ,,

Pošto je Ćurčićeva jasno naglasila da ta informacija nema veze sa njom, pitali smo Kačavendu da li ima veze sa njegovom ćerkom Sarom.

pink.rs