Početna Showbiz Snežana Đurišić po prvi put o aferi mito: Otkrila zbog čega je...

Snežana Đurišić po prvi put o aferi mito: Otkrila zbog čega je imala problem sa Dušanom, a ovo je rekla njegovoj mami!

Skandal koji je planuo regionom kada je Nata Vukadinović, majka kandidata u “Zvezdama Granda” Dušana Vukadinovića, optužila Snežanu Đurišić da joj je tražila novac da njen sin prođe u sljedeći krug takmičenja, zatekao je legendarnu pjevačicu van zemlje, a ona je sada ekskluzivno u emisiji Puls Srbije koja se emituje na Kurir televiziji riješila da raščisti mnoge nejasnoće.

Ona se po prvi put dotakla optužbi koje su izazvale buru u javnosti ali i bacile sjenku sumnje na besprijekornu karijeru jedne od najvećih zvijezda folk muzike.

– Došla sam ovdje jer odavde je sve počelo. Ono što ću za početak reći je da svako govori za sebe. Nedopustivo je da može da vam se obrati neko na ovaj način. Dušan Vidaković je kandidat koji je zadovoljio sve predispozicije da uđe u Zvezde Granda. Dalje predispozicije dale su mu mogućnost da izabere mentora.

– S obzirom da je narodnjak htio Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, odabrao je mene. On je jako talentovan, prošao je dva kruga, ali kad je došao treći nije došao spreman. Tada sam mu rekla ovako “dobićeš matrice od pjesama koje si sam odabrao i molim te spremi se, sutra se takmičiš”. Sutradan na probi nije to uradio, pitala sam ga koji je razlog. A on je rekao “pa oni su mi poslali ovakvu matricu”. Rekla sam mu to ne smije da priča, jer to nije tako. Drugim riječima, pokušao je da sabotira.

– Zato i postoje probe, da pjevač kaže ne čujem sebe dok pjevam. Kada sam izašla iz sobe, prolazila sam pored njegove pratnje. Stajala su dvije žene, jedna od njih je bila njegova majka. Ja sam joj se obratila i zamolila je da utiče na njega, a ona mi je na to rekla da slobodno smijem da podviknem na njega. Pored nje je stajala snajka, koja mi je rekla da je Dušan navikao da radi stvari po njegovom. To je sva moja komunikacija sa te dvije dame. Otišla sam da se spremim. On je dobio dovoljan broj glasova da prođe u baraž. O prolazu kandidata u baražu odlučuje isključivo Saša Popović – rekla je Snežana u Pulsu Srbije kod Ivana Gajića.

Izvor: Kurir