Početna Showbiz Ovako izgleda Bojanićeva vila na moru, uložio 120.000 eura: Renoviranje trajalo 2...

Ovako izgleda Bojanićeva vila na moru, uložio 120.000 eura: Renoviranje trajalo 2 godine, rasvjeta iz mora, a sve prekrio kamerama

Pjevač Miloš Bojanić posjeduje nekoliko skupocjenih nekretnina, a vilu u Baošićima u Bokokotorskom zalivu posjeduje više decenija, sad je pretvorio u apartmane koje će izdavati.

U vili gdje su nekada odmarali Lepa Brena, Saša Popović sa porodicama, pokojni Ljubiša Stojanović Luis, i mnogi drugi sa estrade, počeo je još prije dvije godine sa renoviranjem. Sudeći po posljednjim fotografijama koje smo uslikali, radove je priveo potpuno pri kraju i vila je dobila sasvim drugačiji izgled.

Napravio je ogradu i nova vrata na ulaz u kuću u dijelu koji je bio kao terasa sa verandom i tako promijenio vanjski izgled, a sa prednje strane je ugradio i kamere kako bi se njegovi gosti osjećali sigurnim.

Kako je sam pjevač pričao za medije, u renoviranje je uložio oko 120.000 eura.

– Oko 80.000 eura sam do sada potrošio za renoviranje kuće na moru, a da bih završio sve što sam zamislio, uložiću još otprilike 40.000 eura – rekao je Bojanić.

Zamijenio je kompletnu stolariju, keramiku, namještaj, rasvjetu, uradio je izolaciju i novu fasadu.

Bojanić je odlučio da promijeni sve od poda do plafona, jer želi da ima najljepšu kuću u ovom dijelu primorja, pa je uredio i dio plaže koja mu pripada. Zasadio je i palme kojima je dao imena po unucima, imaće i rasvjetu iz mora.

Izvor: Kurir